[UPDATES] 10 track-uri definitorii pentru RoMinimal

Nu mai e de mult timp un secret ca romanasii au revolutionat muzica electronica. Ba chiar exista si un subgen edm numit RoMinimal. DJii romani, reprezentantii Rominimal-ului, dau petreceri ce par nesfarsite, facand multimile sa danseze si sa ramana hipnotizate de muzica.

Cand spui Rominimal gandul te duce negresit la [ar:pi:ar], un proiect ce ii are ca protagonisti pe Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh. Desi cei trei nu sunt chiar pionierii genului, numele lor au devenit sinonime cu fenomenul. Si pentru ca tot vorbim despre un fenomen, Electronic Beats a facut o selectie de 10 track-uri definitorii pentru scena romaneasca.

  1. RHADOO, PETRE INSPIRESCU AND RARESH, [A:RPIA:R] 01([A:RPIA:R] 2007)


2. DAN ANDREI, “JUST MUSIC (FREDERICO MOLINARI REMIX)” (BE CHOSEN 2008)


3. PRIKU, “LA PATINOTECA” ([A:RPIA:R] 2012)


4. VID, “LEGACY” (AN|DROMEDA 2012)


5. SIDEWAYS INVISIBILITY THEORY (CRISTI CONS & VLAD CAIA), “CHANNELING” (AMPHIA 2012)


6. DUBTIL, “ODIHNIOARA” (METEREZE 2013)


7. NU ZAU & SEPP, “SENSUL EPIC” (UVAR 2013)


8. BARAC, “DOES IT FLOAT” (METEREZE 2014)


9. MELODIE, “KATE” (RORA 2015)


10. VINCENTIULIAN, “ALPHA” (MOMENT 2016)

Electronic Beats este un proiect T-Mobile care isi propune sa fie lider de opinie international al culturii, muzicii, modei si lifestyle-ului tinerilor anvagardisti, digital-nativi si early adopters. E.B. are pe langa componenta digitala (site si platforme social media) si o divizie TV & Radio, si in plus se ocupa si de organizaea unui festival rasunator – Electronic Beats Festival. Despre editia bucuresteana a evenimentului, puteti citi aici.

sursa articol: Electronic Beats.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register