[UPDATES] 3 gagici DJ din Romania pe care ar trebui sa le asculti

Te-ai intrebat vreodata daca exista gagici DJ in peisajul muzicii electronice din Romania? DA! Si sunt chiar foarte misto. Daca nu stiai de ele, ti-am facut noi o selectie prin care sa explorezi 3 sound-uri diferite care iti vor crapa castile:

CHLORYS

Undeva intre minimalul romanesc si sunetele experimentale apare Chlorys care aduce un echilibru intre cele doua. In sound-ul ei regasim minimal, acid, beat-uri usor agresive si accentuate, un bassline foarte curat. Chlorys este si una dintre co-fondatoarele CORP – studio si platforma care promoveaza si incurajeaza femeile din muzica electronica.

ALEXANDRA

Romanca pe care o zaresti destul de des in line-up-urile de la Sunwaves, care a pus alaturi de DJ mari precum Craig Richards sau Vilallobos. Alexandra a crescut pe ritmurile lui Michael Jackson si muzica radio-ului din anii ‘90 si se poate observa cu siguranta faptul ca seturile ei sunt foarte dansante. Fiecare set e infloritor, asemenea semnaturii ei specifice cu floarea in par, iar in ciuda faptului ca artista nu a produs muzica, ne multumim cu titlul de awesome selector si dansam fara oprire!

ALEKSA ALASKA

Uh, that electro feel! Aleksa este cu siguranta una dintre cele mai creative artiste. Sound-ul ei cuprinde note acid, techno sau ebm pe alocuri. Aleksa este rezident Noods Radio si  cu siguranta una dintre cele mai tari selectors din Europa, iar prin intermediul Subterranean Modern Show tanara artista ne ofera o bucata din peisajul abstract al muzicii electronice din anii ‘80.

 

Acum ca stii de gagicile astea trei, noi spunem sa dai mai departe si sa ajunga muzica lor in cat mai multe perechi de casti, pentru ca merita.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register