[UPDATES] 3 Smoked Olives Island Festival, festivalul de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula

Ne plac festivalurile si ne place sa ne documentam despre ele. Asa am ajuns sa aflam despre 3 Smoked Olives Island Festival, singurul festival din Romania care are loc pe o insula. 5 zile, zeci de artisti de muzica electronica, cazare la cort si stele cazatoare. Cam asta e pe scurt, dar hai sa intram in mai multe detalii.

 

3 Smoked Olives Island Festival va avea loc intre 25 si 30 iulie intre Calarasi si Silistra, pe o plaja de multi km, la marginea Dunarii. A inceput acum 8 ani ca o excursie intre prieteni, dar acum se asteapta la 4000 de participanti. In line up ii avem pe: Dan Andrei, Herodot, Golan și Dj Vasile, dar și DJ internaționali, printre care Ion Ludwig (Niue, Pacificul de Sud), Andrey Pushkarev (Germania), Sedee (Germania), Clovis (Germania), dar și Raha din Japonia.

 

Pe tot parcursul festivalului poti participa la workshopuri de yoga, caiac-canoe, wakeboard, iar pe 28 iulie are loc ploaia de meteoriti Delta Aquariid, deci perfect pentru giugiuleli si declaratii de dragoste. Ba mai mult decat atat, pentru iubitorii de mediu, festivalul vine anul asta cu mai multe noutati in materie de colectare selectiva a deseurilor si ii vor implica pe cei prezenti in activitati care sa reduca amprenta de carbon asupra mediului.

 

Biletele variaza intre 35 si 89 de Euro, pret care include accesul in festival, transfer dus-intors cu barca si eco-taxa. Daca ai un cort, atunci nu iti mai trebuie nimic. Ca sa iti faci o idee despre cum e acolo, iti lasam jos un film de anul trecut:

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register