[UPDATES] 4 badass girls pe care-i musai sa le asculti in 2018

Anul a inceput asa ca e musai sa-ti pui la punct agenda de evenimente “must go”. Ai grija sa-ti notezi in calendar, sa-ti iei concediu si sa-ti cumperi bilete. Asa, vei fi sigur/sigura ca nu ratezi nimic din ce-i important.
Am pregatit pentru tine 4 tipe care rup scena, ne danseaza pana ne rup baschetii si credem ca sunt super #badass, deci nu trebuie ratate.

  1. Onyvaa

Planuiesti un city break la Paris? Dupa cina romantica pe Champs Elysée, rezerva-ti o noapte sa vizitezi Rex Club. Acolo o vei intalni pe Onyvaa, gazda Passeport Record Nights. Muzica sa este inspirata din natura si din tot ce o inconjoara. Ca sa te convingem, iata ce-i pot degetelele 🙂

  1. Bec

Poate nu-i Parisul, dar e Berlinul. Biletele de avion sunt ieftine iar ofertele agentiilor sunt nenumarate. In inima Germaniei, acolo unde scena techno a luat nastere, gasim o londoneza care a reusit sa impresioneze. Bec este una dintre fetele din top 10 ale Pulse Magazine (una dintre cele mai importante reviste berlineze) in 2016. Ba mai mult, Pan-Pot i-a recunoscut talentul si a bagat-o in Second State (unul dintre label-urile sale). Nu te-am convins? Poate reusim asa:

  1. Terr

Desi s-a lansat relativ recent, in 2016, Terr a reusit sa faca deja valva in jurul numelui sau. Pentru ca inainte a experimentat tot felul de tipuri de muzica, acum face techno intr-un mod foarte personalizat, imbinand mai multe genuri si creandu-si propriul stil. Lucreaza intens la lansarea unui show live pentru ca publicul sau sa-i poata experimenta muzica as a full experience. Pana una-alta, iata cum suna.

  1. Amelie Lens

A venit de niciunde si a uimit. Succesul sau a fost fulminant si nu am putea face topul acesta fara sa o mentionam pe Amelie Lens. Are colaboratori cu multe label-uri ultra-conoscute si are chiar un eveniment care-i poarta semnatura – Exhale. In rest, se plimba-n lume in lung si-n lat si pune muzica pe peste tot. Pana aflam pe unde o poti prinde, uite de ce merita sa o urmaresti.

Germania, Franta, Spania, Belgia sau ceva mai exotic – orice ai planifica anul acesta, iti recomandam sa le ai in vedere pe cele patru.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register