[UPDATES] 4 carti pe care ar fi fost tare sa le citim la ora de muzica

Daca esti muzician si cauti niste carti de citit, iti dam noi niste titluri misto. Niste carti din care o sa inveti lucruri noi si prin care poate o sa intelegi mai bine cu se mananca muzica electronica.

How To DJ (Properly): The Art And Science Of Playing Records

Asta e probabil cea mai citita carte in randul celor care vor sa devina DJi. Iti explica exact ce si cum se face si chiar daca e pe rafturi de cativa ani, e in continuare una dintre cele mai citite carti de muzica electronica din care chiar poti sa inveti ceva.

Last Night a DJ Saved My Life (updated): The History of the Disc Jockey: 100 Years of the Disc Jockey

Asta e una dintre cartile de cult. Vorbeste despre primii ani de DJiala, prezinta povesti ale unor artisti, unele amuzante, altele inspirationale. Daca esti DJ, e musai sa citesti cartea asta pentru ca iti face foame de si mai multa muzica.

They Call Me Supermensch: A Backstage Pass to the Amazing Worlds of Film, Food, and Rock’n’roll

Asta e o carte scrisa pentru impresari sau producatori, dar e atat de bine scrisa incat oricine o poate citi. E foarte funny si vorbeste despre experienta lui Shep Gordon ca music manager. S-a facut si un documentar care e foarte bun si el, dar cartea e mult mai colorata.

House Music the Real Story

Scrisa de Jesse Saunder, unul dintre pionierii muzicii House din Chicago, cartea vorbeste despre cum a luat nastere genul asta muzical. Jesse scrie liber si fara menajamente si prezinta toate fatetele industriei: si alea bune si alea mai putin bune.

https://www.amazon.com/House-Music-Story-Jesse-Saunders/dp/1604740019

Stiu ca cei care se duc la conservator sau care iau lectii de muzica separat, invata tot felul de instrumente, teorii si alte chestii legate de muzica, dar sunt super curioasa cand o sa vina momentul ala in care sintetizatoarele, samplerele si drum machine-urile vor lua locul instrumentelor clasice in scoala.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register