[UPDATES] 5 actori care ar fi putut avea o cariera in Hip Hop

 

Mai nou, toti rapperii sunt actori. 50 Cent joaca aproape ca o ciubota, dar apare in nu stiu cate filme, Busta Rhymes la fel, dar nu toti actorii au flow. Ne-am gandit asadar sa facem o lista scurta cu actori care stiu sa rapaie si le si iese foarte bine.

 

Daniel Radcliffe

Harry Potter, acest inca adolescent cu cosuri pe fata, pentru ca nu-i asa, nu conteaza ca o sa aiba 40 de ani, pentru noi tot The boy who lived o sa ramana, ne-a dat la gioale. Intr-una din emisiunile lui Jimmy Fallon a facut nefacuta si ne-a lasat cu gura cascata. Nu are fata, dar are flow, are dictie, are ritm, are tot ce-i trebuie.

 

Tom Hardy

In perioada lui de nebunie, cu droguri si bautura, Tomita a scos un album de rap. Are vocea aia misto de barbat plin de testosteron si cateva dintre piese sunt chiar bunicele. Instrumentalele sunt si ele ok si are asa un vibe de adolescent care incearca sa isi faca o cariera in Hip Hop, lucru care o sa faca fetele sa se ude si mai tare cand or sa auda de Hardy.

 

Abbie Cornish

Pe fata australianca o stiti probabil din filmul Candy in care a jucat cu Heath Ledger. Daca nu ati vazut filmul, check it out, e bun. Cu fata asta angelica care te duce cu gandul la Lolita, Abbie Cornish, pe langa faptul ca ii place sa faca rap, are si o voce foaaaaaarte buna. A avut cateva proiecte muzicale, dar si-a dat seama ca actoria e punctul ei forte.

 

 

Joe Pesci

Toata lumea il iubeste, e mic, e funny si e un actor extraordinar. Daca afli ca stie sa faca si rap, o sa il iubesti si mai mult. Cu vocea aia pitigaiato–ragusito-chinuita si cu un flow asa pueril, dar care tot flow se numeste, Joe Pesci e exemplul perfect care ne demonstreaza ca esentele tari se tin in sticlute mici.

 

Mark Wahlberg

Prin anii 90, Wahlberg a facut parte din trupa Marky Mark and The Funky Bunch. Ca orice actor care trece printr-o perioada de confuzie, Mark voia sa fie rau, sa fie badass si sa il placa gagicile, motiv pentru care s-a apucat de Hip Hop. Nu l-a tinut mult, dar a reusit sa ne dea o piesa pe care dansam si acum. Good vibrations. Daca iti suna cunoscut, afla ca Mark Wahlberg canta in ea si a si luat niste premii.

 

Cam astia sunt actorii care ne-au atras noua atentia si care merita sa fie mentionati. Pe Will Smith nu l-am mai pus pentru ca oricum toata lumea il stie si pentru ca inca nu ne dam seama exact daca el a inceput ca actor sau ca rapper. Probabil ca ambele. Daca mai stiti si voi actori care rapaie, shoot!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register