[UPDATES] 5 DJi care au peste 50 de ani si care inca rup norma

Daca in media circula des ideea asta ca DJingul este “a young man’s game” ne-am gandit sa facem dreptate. No, it is not! Si avem si oamenii care sa dovedeasca asta si care au peste 50 de ani. Adica imi pot fi tati lejereanu.

 

DJ Jazzy Jeff (53)

Daca inca nu stii nimic despre el, afla ca Jazzy Jeff e unul dintre DJii care au avut cel mai mare impact in industria asta. Face meseria asta de prin 1980 si nu da semne ca s-ar opri. Inca are turnee peste tot in lume, iar pe parcursul carierei a castigat zeci de concursuri de DJing si are la activ o gramada de nominalizari la Grammy.

 

Carl Cox (55)

Legendar. Fenomenal. Carl Cox. E una dintre icoanele la care se roaga iubitorii de house si techno, are emisiuni pe la Radio BBC si este detinatorul a doua mari case de productie. Tocmai a participat la Ultra si la mai toate festivalurile din vara asta si de fiecare data cand apare pe scena publicul o ia razna.

David Morales (56)

E cunoscut pentru faptul ca a remixat aproape toate piesele din anii 90 si le-a facut dansabile in cluburile de pe mapamond si dupa 30 de ani continua sa scoata single dupa single dupa single. A castigat Grammy-uri, a avut case de productie si este in continuare un super producator. Si se tine si bine tare 😀

 

Derrick May (54)

Lumea il stie pentru ca este creatorul unei variante mai futuristice a genului house, mai tarziu fiind cunoscuta ca Technoooo. In 2003 si 2004 s-a ocupat de unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume: Detroit Electronic Music Festival din Detroit, iar dupa 30 de ani de muzica spune ca el si-ar descrie stilul ca “HI-Tek Soul”.

DJ Hell

Germanul e unul dintre legendele muzicii electronice, responsabil pentru o gramada de piese care au devenit cunoscute worldwide. Este cunoscut ca fiind si unul dintre initiatorii miscarii electroclash din anii 80.

Cine a zis ca “age is just number” ar trebuie sa primeasca bautura pe viata. Am zis!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register