[UPDATES] 5 Documentare misto despre unii din cei mai mari DJi

Pentru ca stim ca te uiti numai la seriale, ne-am gandit sa iti dam niste documentare misto. Merita sa te uiti la ele si daca esti into EDM si daca nu, pentru ca viata DJilor e fascinanta pentru toata lumea, asa ca ia de aici:

 

I’ll Sleep When I’m Dead

Steve Aoki a filmat documentarul pe parcursul a 3 ani, iar documentarul urmareste experienta DJului in timp ce dadea cel mai mare concert al carierei lui. Ca sa dea si la sentiment, I’ll sleep when I’m dead vorbeste si despre relatia frumoasa pe care o are Aoki cu tatal lui.

Nothing But The Beat

Al lui David Guetta. Urmareste parcursul lui, de cand a inceput si pana a dat de succes. Vorbeste atat despre viata lui profesionala, cat si despre cea personala, iar in documentar mai apar si Ludacris, Snoop Dogg sau Kelly Rowland. E de vazut.

Diynamic Family

Ne place mult de Solomun si ne place si mini documentarul pe care l-a scos la Amsterdam. 17 minute de muzica buna, experiente din spatele scenei si o privire de ansamblu asupra carierei si influentei lui Solomun asupra scenei de muzica electronica.

Documentary Heaven

Nu te poti numi fan Richie Hawtin daca nu ai vazut documentarul asta. Contine interviuri cu Derrick May, Magda si familia lui Hawtin. E si funny pentru ca prezinta ipostaze penibile din viata DJ-ului, asa ca daca ai chef intr-o seara sa razi, asta e filmul la care trebuie sa te uiti.

True Stories

S-a lansat in 2017 si urmareste perioada lui Avicii in care din cauza oboselii si burnout-ului, Avicii hotaraste sa se retraga de pe piata muzicala. Documentarul vorbeste si despre partile mai putin cunoscute din viata lui Aivicii, de la depresii la alcool si exprientele din spatele microfonului.

Ti-am mai facut programul pe o saptamana. Asta este. Nu putem decat sa ne bucuram si sa te asteptam sa ne spui parerile tale despre ce ai vazut.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register