[UPDATES] 5 Rapperi sub 25 de ani care au ceva de spus in Hip Hop

 

Slava Domnului, pana acum muzica Hip Hop a crescut frumos de-a lungul timpului si ne-a dat artisti misto pe care sa-i ascultam si noi si copiii nostri. Exista desigur si carcotasi care spun ca in ultimii ani, Hip Hop-ul mondial nu prea mai are pe cine sa arate, dar ca sa inchidem gura rautaciosilor ne-am gandit sa facem o lista cu rapperi sub 25 de ani, mai mult sau mai putini cunoscuti, care pare ca vor avea o cariera mare in Hip Hop.

 

Diggy Simmons

La doar 17 ani, Diggy Simmons a fost in lumina reflectoarelor cati altii intr-o viata. Il cunoasteti probabil de la Run’s House de pe MTV, unde publicul l-a urmarit crescand intr-un reality show care a durat cativa ani. Cu toate astea, Diggy Simmons nu s-a lasat influentat de popularitatea castigata si a vrut sa se lanseze pe picioarele lui. Pentru ca e badass, e deja sustinut de Will Pharell si Kanye West, iar cele 3 mixtape-uri lansate i-au adus deja un loc pe coperta XXL Freshman.

 

Azealia Banks

Desi lumea o compara cu Rihanna, noi zicem ca e cu totul o alta poveste. Pe langa faptul ca Banks stie sa rapaie foarte bine, e una dintre artistii aia foarte versatili. Poate sa treaca de la #badass la diva intr-o secunda si nu ii e teama sa experimenteze cu genurile muzicale. Pe langa faptul ca stie sa faca rap are si o voce foarte buna. Azealia are si o personalitate puternica si e genul de tipa care atunci cand are ceva de spus, o spune fara menajamente.

 

Chief Keef

Are 16 ani, dar canta deja de cativa ani buni. Ne-a luat ochii prin prisma faptului ca in ciuda varstei, stilul lui e unul foarte agresiv. Dupa ce Kanye i-a produs ​I Don’t Like, Chief Keef a inceput sa aiba parte de recunoastere internationala. Urmeaza sa semneze cu Birdman sau Young Jeezy, iar asta spune multe despre potentialul lui. Industria spune deja ca Hip-Hop-ul mondial nu era pregatit pentru venirea lui Chief si il numeste cel mai influent rapper al generatiei lui. Pentru sound, pentru versuri, pentru tupeu.

 

Young Thug

Lumea spune despre Young Thug ca e printul generatiei trap. Cu o atitudine de miserupist, arogant suprem, baiatul asta stie exact ce face si e un artist in adevaratul sens al cuvantului. Criticii spun ca atunci cand au auzit prima data ​Stunna ​ s-au simtit ca atunci cand au auzit prima data de ​Rock With You​ a lui Michael Jackson.

 

Chance the Rapper

Cumva, Chance the Rapper face parte din aceeasi categorie cu Tyler, the Creator doar ca are niste influente R&B mai pregnante. Cu o voce care te unge pe suflet, Chance the Rapper a ajuns in deja in mai toate playlist-urile iubitorilor de muzica Hip Hop si R&B. Are deja colaborari cu John Legend, Justin Bieber, Justin Timberlake etc. si cred ca o sa auzim de el multi ani de acum inainte.

 

Vedeti, asadar, ca viitorul Hip Hop-ului e pe maini bune. Probabil mai sunt artisti tineri pe care am omis sa ii mentionam. Tocmai de asta, dam sfoara in tara si rugam iubitorii de Hip Hop, sa ne spuna in comentarii care sunt artistii sub 25 de ani care merita sa se alature listei.

Peace out!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register