[UPDATES] 7 reclame funny cu raperi

Un lucru e sigur. Rapperii fac de toate. Canta, au firme, sunt designeri, joaca in filme etc. Era normal sa apara si in reclame, iar pentru ca (multumim lui Dumnezeu) in ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai vizibili, si brand-urile au inceput sa ii foloseasca pentru promovarea produselor lor. Hai sa vedem cateva reclame memorabile in care au aparut rapperi.

 

Drake – T-Mobile

Pentru SuperBowl 2016 cei de la T-Mobile s-au gandit sa il aleaga pe Drake si pe al lui Hotline Bling. Probabil va mai aduceti aminte de miscarile senzuale de dans ale lui Drake. Se pare ca dansul lui i-a inspirat pe astia de la T-Mobile sa faca o reclama la misto, care a iesit chiar funny. Check it out!

 

 

Eminem – Brisk

Reclama e construita ca o animatie si da, tot pentru Superbowl, pentru ca nu-i asa, acolo se concentreaza toata chinuiala de peste ani a oamenilor din advertising. Multe beep-uri, multe cioace marca Eminem, e ce trebuie.

 

 

Diddy – Pepsi

Pe vremea cand Diddy era P. si era vazut ca un adevarat trendsetter, Pepsi l-a luat pentru o reclama, evident pentru Superbowl. Reclama e ca o piata de la Obor, cu de toate: XZibit, Carson Daly, gagici dezbracate, covor rosu, everything.

 

 

50 Cent – Vitamin Water

Pe langa faptul ca brand-ul nu pare sa aiba absolut nicio legatura cu 50 Cent si pe langa faptul ca baiatul asta e aproape penibil in reclama, rezulatul e dragut si aproape funny. V-am mai zis eu ca 50 ar trebuie sa se lase de actorie.

 

 

Jay Z – Samsung

In 2013, Jay Z a schimbat (din nou) regulile jocului cand a anuntat ca albumul Magna Carta Holy Grail va putea fi ascultat gratis de utilizatorii Samsung Galaxy. Au facut atunci o campanie misto in care Samsung a documentat productia albumului, plasandu-si si niste produse in reclame.

 

 

Kanye, Ludacris, The Game – Boost Mobile Anthem

In 2004, Boost Mobile a dat lovitura cu cei 3 magnifici. Rapperii au compus si un imn al brand-ului, dar executia daca e sa ma intrebati, e cam penibila. Cum stau ei acolo si isi canta in telefon. Dati-va si voi cu parerea.

 

 

Rick Ross – Nike

Reclama e pentru Nike, dar in ea Rick Ross nu are nimic pe el de brand. Se duce intr-un magazin si isi ia un lant cu fata lui si intre timp se intampla niste chestii. Ideea e chiar tare. Check it out!

 

Reclame s-au tot facut cu rapperi de prin 90’ incoace, dar sincer sunt prea multe si nu am avut rabdare sa le vedem pe toate. Daca mai stiti si voi reclame pe subiectul asta, please, do share with us!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register