[UPDATES] 9 artisti Techno misto pentru 2018

Iti place Techno dar te-ai plictisit de acelasi playlist? Ti-e lene sa cauti artisti noi? Nu-i nimic, de aia suntem noi, asa ca ia de-aici

 Chekov

Cu un album pe care abia si l-a scos anul trecut, Chekov si muzica lui incep sa ia amploare printre iubitorii de muzica electronica. Cu un sound dark care imbina muzica electronica din UK cu ritmurile dubioase din Germania, Chekov merita urmarit in lunile care urmeaza.

 

Ciel

Ciel, cunoscuta si cu numele de Toronto DJ e una dintre noile talente de pe scenele muzicii electronice. Muzica ei imbina deep house, jungle si ritmuri ambientale care mixate aduc aminte de vibe-ul anilor ‘90. Cu toate astea, Ciel aduce un sound nou, fresh si abstract.

 

Gabe & Jude

Baietii astia au scos anul trecut albumul Smith Switch 12 in care combina Techno cu House britanic. Au scos si un videoclip pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale lor (Your Softness) si desi nu au prea multe vizualizari, publicul incepe sa vorbeasca din ce in ce mai des despre ei.

 

JASSS

Jasss e de fapt o producatoare de muzica spaniola, care a inceput sa experimenteze cu ritmuri de techno pe bucati cinematografice. Combina ritmuri de punk, muzica africana, dub si sound-uri din America Latina, iar anul trecut a scos primul ei album, Weightless. Criticii spun ca albumul e un game changer pentru industria de muzica techno asa ca check her out.

 

Jayson Winters

Jayson Winters e unul dintre DJ-ii capabili sa combine aproape toate stilurile muzicale si sa-i si iasa foarte bine. Desi e DJ de cativa ani buni, abia in 2015 a inceput sa fie remarcat. El spune ca muzica lui e o expirmare a starilor lui bune si mai putin bune si ca indiferent de viitorul muzicii techno el va fi unul dintre artistii care vor face lucrurile diferit.

 

Mor Elian

Mor Elian e o gagica din LA, originara din Tel Aviv ,care pune muzica in cluburile underground din Berlin. Desi scoate mix-uri pe banda rulanta de prin 2015, abia anul trecut a lansat o piesa care a atras atentia: un techno cu influente jungle care face ca celelalte piese ale ei sa suna foarte slab.

 

Object Blue

Object Blue incepe sa fie recunoscuta pentru live set-urile din UK in care imbina un fel de techno tripant cu sound-uri de UK pline de bass-uri din alea grave de ne plac tuturor. Desi pana acum nu a scos mare lucru, e una dintre tipele careia nu ii e frica si experimenteze si e posibil ca pe viitor se ne lase cu gura cascata, asa ca you should keep an eye on her.

 

Roza Terenzi

Roza Terenzi sau Katie Campbell cum ii spune familia, e o tipa din Perth, Australia care jongleaza intre a fi producatoare, dansatoare si DJ-ita. Muzica ei e de obicei destul de ritmata si dinamica si ii place sa combine house-ul cu breakbeat, techno, electro si alte genuri experimentale.

 

Russell E.L. Butler

Desi Russell pune muzica de vreo 8 ani, abia in 2017 a reusit sa primeasca putina recunoastere dupa ce a iesit pe piata cu un Boiler Room Live Set. Proiectul lui muzical isi propune sa transporte ascultatorii pe taramuri sonice adanci, uitate de lume. Nu stim daca nostalgia e sentimentul pe care il transmite, dar stim ca tot ce a scos el in ultimul timp a inceput sa sune din ce in ce mai bine.

 

 

Gata. Astia sunt. Poti sa ne multumesti acum ca nu mai trebuie sa pierzi ore intregi in cautare de noi artisti. Daca il ai tu pe-al 10-lea, da-ne de veste intr-un comentariu.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register