[UPDATES] A iesit raportul anual al industriei de EDM

Te-ai saturat sa citesti raportul anual al nu stiu carui client? Te-ai saturat sa citesti raportul anual al inflatiei, economiei sau industriei metalurgice din Romania? Nu-i nimic. A aparut raportul pe care chiar merita sa il citesti. Cel al industriei de muzica electronica. Uite care sunt informatiile cele mai importante. Facem un rezumat pentru ca ai treaba la birou cu raportul ala, stim.

 

Raportul urmareste activitatea pe 4 paliere (le punem in engleza ca suna mai de Doamne Ajuta!): recorded music, DJs and live acts, clubs and festivals, companies and brands). Iata care sunt cele mai relevante rezultate:

 

Overall, pe Europa a crescut profitul inregistrat pe recorded music cu 4,3 %. La fel se intampla si pentru America sau Canada, iar in Asia exista acum cele mai emergente piete de muzica electronica.

 

Vanzarea echipamentelor de muzica electronica a crescut cu o treime fata de anii trecuti.

 

Piata pentru software de productie va creste pana in 2021 cu 9%, iar pana atunci intreaga industrie va valora aproximativ 9 miliarde de dolari. Cine a zis ca nu poti sa faci bani din muzica?

 

Raportul arata si investiile de sute de milioane de dolari in platforme ca Mixcloud (11,5 milioane de dolari, Native Instruments 50 de milioane de euro).

 

Concluzia? Muzica electronica e pe val si pe viitor suntem optimisti ca se va dezvolta si mai mult. Hai, intoarce-te la raportul ala boring de la birou

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register