[UPDATES] A iesit topul Forbes al celor mai bine platiti DJi pe anul 2018

Am vazut ca va plac articolele astea in care aflati cat valoreaza cei mai mari DJi din lume. Si noua ne plac pentru ca ne fac sa visam frumos. Numai bine a iesit Topul Forbes care anunta care sunt cei mai bine platiti DJi din lume, din anul 2018. Luati cu paine si o gura de apa, sa nu inghititi in sec.

 

Zedd ocupa locul 1. Cu fatuca aia de copil de 4 ani, inofensiv si timid, a reusit in 2018 sa faca peste 100 de milioane de dolari, asta dupa ce a lansat “Happy Now”. Daca stam sa ne gandim ca anul trecut a facut doar 22 de milioane, iar acum cativa ani, pe tot anul, abia daca strangea 4 milioane, inseamna ca baiatu’ e talentat si ca munca multa te duce unde trebuie.

 

Pe locul 2 sta frumosul de Calvin Harris, cu 45,5 milioane de dolari. Calvin ia pe un singur concert in Las Vegas vreo 2 milioane, deci suma asta cu doua cifre se explica.

 

Tiesto, Steve Aoki si Marshmello completeaza urmatoarele locuri din top. Tiesto cu 33 de milioane, tocmai ce a scos un nou single, Jackie Chan cu Post Malone si a devenit instant hit. Steve Aoki a facut 28 de milioane, iar Marshmello 23.

 

David Guetta si Martin Garrix sunt ultimii din topul Forbes. Primul dintre ei face furori de prin 1984 de cand s-a lansat si nu nu prea a existat an in care sa nu apara in vreun top cu multi, multi bani. 2018 pentru el a insemnat 15 milioane. Martin Garrix sfarseste topul cu 13 milioane, dar sa nu-i plangem de mila.

 

Deci, ce zici? Ai dat cu apa?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register