[UPDATES] ABadassInIbiza – JUST2 x Burn Residency 2018: The Ark

JUST2 a fost ambasadorul Romaniei in cadrul Burn Residency 2018. Evenimentul final a avut loc pe The Ark, iar noi am fost alaturi de el inca de la inceput, sa il sustinem si sa documentam acest journey. Astazi va prezentam ultimul episod din seria A Badass in Ibiza.

A inceput sa puna muzica la varsta de 17 ani, este rezident al clubului Database din Timisoara, unde a pus warm-up pentru DJi precum Magda, Nic Fanciulli sau Seth Troxler. Una dintre cele mai cunoscute track-uri de la JUST2 este Sweet Love, produsa alaturi de Luca M. Piesa a fost prezenta in seturi ale unor DJi precum Marco Carola sau Carl Cox. De asemenea, Radu a semnat release-uri la label-uri precum Defected, Suara, Toolroom, Kote Records, Potobolo Records, SK Supreme Records sau Pura Music.

JUST2 a pornit in experienta Burn Residency in luna Martie, a urmat o calatorie in Ibiza in cadrul International Music Summit, un party in Bucuresti alaturi de Furkan Kurt si BoG, si evenimentul final The Ark, unde JUST2 a impartit scena cu Loco Dice.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register