[UPDATES] ADE: Second round of highlights

 

Ziua 2 de la ADE s-a lasat cu Dance & Brands la DeLaMar, ADE Sound Lab la Hangout Festival (De Brakke Grond) si ADE Beats la Melkweg. Festivalul continua cu o serie lunga de livestreams si promite un weekend cu o varietate mai larga de evenimente.

 

Evenimentul conex ADE Pro la DeLaMar aduce doua discutii legate de evolutia in muzica electronica, atat din punct de vedere management global, cat si schimbarile aduse de anumiti artisti prin experimente muzicale: Shot By Both Sides – The Ups and Downs of Management si How to Drop the Bass in Space and Other Wild Experiments in Music.

De asemenea, my top fav. au fost talk-urile de la ADE Sound Lab alaturi de Bonobo si Orbital, unde au avut loc si live sessions de testatare de echipamente. Ziua de vineri a fost completata de un eveniment marca Boiler Room is Burning alaturi de Carlos Valdes, Octa Octa, Sandrien, TITIA si multi altii. Red Bull Music a adus-o pe Sevdaliza pentru un performance music-art dedicat in totalitate ADE, iar SoundCloud a revenit cu un Showcase alaturi de Mount Kimbie, Matthew Dear si Mobilegir.

O sa revenim cu un short update in fiecare zi, iar la finalul ADE, o sa facem un rezumat cu cele mai cool happening-uri de acolo. Pana atunci, aruncati un ochi si pe www.instagram.com/thebadassdj unde o sa mai oferim niste sneak-peak-uri de la Amsterdam!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register