[UPDATES] Artistii care au disparut in 2018

 

 

Industria muzicala a crescut enorm in anul 2018, atat din punct de vedere al sectorului de muzica electronica, cat si rap, pop sau R&B. Colaborarile au curs pe nerasuflate, iar radio-urile si internetul au fost asaltate de artisti precum Diplo, Dua Lipa, Cardi B, Drake, Migos si multi altii. De foarte multe ori vorbim doar despre DJi, asa ca ne-am decis ca in acest inceput de an sa vedem ce se intampla la nivel global cu artistii care ne-au marcat adolescenta cu ele mai nebune ritmuri si care au schimbat cu siguranta nisele in care sunt performeri. Asadar, o lista cu artistii care aparent au disparut in 2018, dar care cu siguranta ne vor surprinde placut in noul an:

 

 

RICK ROSS

Rick Ross este unul dintre cei mai tari rapperi ever, precum si business man si record executive, preluand numele de unul dintre cei mai tari traficanti de droguri din America. Ha, ha! Trecand peste acest aspect, Rick Ross a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Jay-Z, Meek Mill, Wiz Khalifa si multi altii, fiind renumit pentru timbrul sau vocal asociat cu “vocea” mafiotilor americani. Pai, fiecare cu ce are! Cert este ca e ne dor de niste ritmuri cu adevarat gangsta de la domnul Ross, asa ca asteptam un nou album care sa potriveasca cu seri in care sa savuram un vin rosu. Boom!

 

BIG SEAN

Dupa lansarea albumului DMX’d din 2017, Big Sean a luat o pauza lunga si pare sa tina in umbra in legatura cu planurile lui de viitor. Cert este ca sunt destul de multe zvonuri legate de un noul album care va sparge top-urile in 2019, dar stiti vorba aceea: we won’t believe it, until we see listen to it!

 

FRANK OCEAN

One of our all time fav! Frank Ocean aka unu-dintre-cei-mai-tari-cantareti-si-producatori a dat skip anului 2018, dar ceva ne spune ca o sa revina in noul an cu un nou album. Inca de la BLONDE sau Channel, Ocean ne-a aratat ce inseamna sa pui cu adevarat suflet si pasiune intr-un album, piesele lui fiind o oglindire a etapelor prin care acesta a trecut de-a lungul vietii. Totodata, sa nu uitam ca acesta a colaborat cu artisti precum Jay-Z, Calvin Harris, ASAP Mob.

 

RIHANNA

Riri a luat o pauza de la concerte si lansare de album, asta pentru ca tanara artista s-a reprofilat pe acting si business prin lansarea propriei linii de lenjerie intima si make-up. Da, stim ca si tu te miscai acum cativa ani pe Pon Da Replay si cu siguranta ca te misti si acum putin cand auzi un cantec de la miss R, asa ca asteptam cu sufletul la gura in album care sa reflecte calitatile necontestate ale domnisoarei, in ciuda faptului ca uneori poate sa scoata si cantece putin prea cormerciale. But hey, everybody gotta sacrifice from time to time!

 

C’mon guys, asteptam niste hit-uri badass!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register