[UPDATES] Badass DJ alaturi de Burn, JUST2, Luca M, BOg si Furkan Kurt te cheama la party-ul A Badass In Ibiza

Se intampla in felul urmator: cel mai tare contest de Djing din lume, Burn Residency, este la a 8-a editie care mai are putin si incepe. JUST2 va reprezenta Romania la aceasta competitie, iar Badass DJ are grija de el ca de ochii din cap si il ajuta sa castige. Pentru ca e foarte tare si pentru ca merita. Si se mai face ca nu putem sa il trimitem in Ibiza fara sa facem o mega petrecere sa ne bucuram si de el, dar cel mai important, sa va bucurati si voi de el.

 

Asadar, pe 12 august, incepand cu ora 18:00, la Food Circus Bucharest va avea loc party-ul A Badass In Ibiza. JUST2 va fi cap de afis si pentru ca stim ca vrei sa afli mai multe despre el si despre muzica lui, am facut si niste video-uri pe care poti sa le vezi aici, aici si aici. Duminica va pune muzica alaturi de Luca M asa ca va fi un duo blana.

 

Dar pentru ca suntem Badass pana in maduva oaselor mai avem sa iti spunem ceva: BOg, Furkan Kurt, Luca M si Adrian Patrascu vor fi si ei acolo sa intretina atmosfera si sa te faca sa dansezi pe ritmuri electronice pana nu te mai tin picioarele

 

BOg

A participat in 2014 la Burn Residency si inca de atunci a reusit sa ii dea pe spate pe toti cei prezenti si in consecinta si pe noi. Patru ani si zeci de proiecte mai tarziu se intoarce in Romania ca sa ne faca sa il iubim si mai mult.

Furkan Kurt

Este castigatorul competitiei Burn Residency de anul trecut. Duminica va fi pentru prima data in Romania si isi va face aparitia in spatele pupitrului alaturi de BOg si JUST2.

Adrian Patrascu, prieten bun, si DJ talentat, va intregi echipa pentru party-ul care o sa te duca cu gandul la Ibiza.

 

Deci hai, duminica, de la 18:00, la Food Circus Bucharest la un party care va arata capitalei cum se face treaba adevarata! Aia facuta cu dragoste, pasiune pentru DJing si pasi de dans care tin pana dimineata!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register