[UPDATES] Badass DJ merge la Summer Well-being

Nici nu ne-am revenit complet dupa Electric si UNTOLD si Summer Well ne bate la usa. Da, vom si acolo pentru ca ne plac muzicile, festivalurile, dansurile si petrecerile. Weekend-ul 11 -12 august va fi plin de trupe misto, de atmosfera tare, toate la 10 minute de Bucuresti.

 

Cine e in Line-up? Justice, Bastille, The Kooks, Rationale, Cigarettes after sex si multi altii. In fiecare zi vor concerta 5 trupe, iar daca vrei sa te bucuri de inca o zi de festival poti veni de vineri, de la ora 18:00 pentru ca Rhye si Bucharest Symphony Orchestra vor fi acolo sa intretina atmosfera. Noi am fost si anul trecut la Bucharest Symphony Orchestra si a fost una dintre cele mai tari experiente.

 

Daca inca nu ai apucat sa iti iei bilet, o poti face de aici si ca o noutate pentru festival, anul acesta au introdus o noua forma de camping care mie mi se pare geniala: Camping Flying Tent. Adica un cort in copaci. Adica dormi in aer. Adica super tare.

Asa cum te-am obisnuit, Badass DJ va fi acolo sa va transmita informatii la cald. Pe parcursul celor trei zile vom avea pe platforma sectiunea Summer Well-being in care vom povesti cum e la festival, cum e la concerte, ce ne place cel mai mult si tips & tricks de cum sa te bucuri de experienta asta la maximum! Cu vorbe de duh, cu fotografii, cu tot ce trebuie. Asa ca pune-ti Badass DJ in bookmarks si enjoy the festival experience!

Dar mai avem sa iti spunem ceva. Daca Summer Well nu e pentru tine, te asteptam la A Badass in Ibiza, super party-ul la care cap de afis este JUST2. Daca inca nu stiai el este DJul care ne va reprezenta la Burn Residency, iar noi suntem cei care au grija ca el sa castige. Poti citi mai multe despre asta aici, aici si aici. Faza e in felul urmator: avem o mega petrecere, cu mega invitati (BOg, Luca M, Furkan Kurt – castigatorul de anul trecut al competitiei Burn Residency, cel care a impartit scena cu Carl Cox si Seth Troxler si altii pe care ii tinem surpriza), iar tu trebuie sa fii acolo! Haida!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register