[UPDATES] Badass Festivals: unde merg in 2019 Otrava, Cabral si Pandutzu?

Niciodata nu e prea devreme sa iti faci planul pentru festival. Avand in vedere ca fix in aceasta perioada se anunta editiile pentru 2019 si ai posibilitatea de a te inscrie pe lista de asteptare pentru bilete, ne-am gandit sa ii intrebam pe Otrava, Cabral si Pandutzu la ce festivaluri vor merge la anul si de ce. Noi stim sigur ca le avem pe lista pe toate. Tu?

OTRAVA

Rock Werchter – unul dintre festivalurile mele favorite. Am fost de 3 sau 4 ori la acest festival si mi-a placut foarte mult. Aici am reusit sa vad cam cele mai tari trupe din lume si tot aici am adunat o gramada de amintiri frumoase. Imi aduc aminte de cateva concerte fabuloase: Mumford & Sons, Linkin Park, Arctic Monkeys, The Cure sau fratii Gallagher.

NOS Alive – imi doresc foarte tare sa ajung anul acesta in Portugalia la nebunia asta de festival. Asa ca pe 11, 12 si 13 iulie ne vedem la Lisabona cu The Cure si Bon Iver.

Glastonbury – este festivalul la care imi doresc cel mai tare sa ajung. Si sper ca 2019 sa fie anul in care o sa imi indeplinesc acest vis. Line-up-ul o sa fie genial. Ca in fiecare an.

 

Rock Werchter

NOS Alive

Glastonbury

CABRAL

Iubirea lui pentru muzica l-a purtat pe la tot felul de festivaluri, insa 2019 reprezinta un an in care Cabral va trai o experienta cu totul si cu totul noua: BURNING MAN! Alaturi de o gasca de prieteni, Cabral se va aventura in Black Rock Desert si noi abia asteptam sa ne povesteasca tot ce a trait acolo. Pe langa asta, 2019 se lasa si cu Tomorrowland, si cu UNTOLD pentru Cabral.

 

BURNING MAN:

 

 

TOMORROWLAND:

 

UNTOLD:

 

PANDUTZU

Untold Festival – pentru ca e cel mai tare festival de la noi din tara. Ca vibe, ca atmosfera, ca line-up, ca experienta per total. Aici se intampla tot timpul ceva misto si de fiecare data imi e greu sa ma impart intre scene.

Sziget Festival – este deja o traditie pentru mine ca timp de o saptamana in luna august sa fiu pe Insula Libertatii. O saptamana de libertate, artisti misto si o insula intreaga de descoperit in fiecare an.
Electric Castle – m-am indragostit de acest festival inca de la prima editie si imi place mult cum a evoluat. E cel mai instagramabil festival de la noi din tara si e locul in care descopar trupe noi de fiecare data.
Glastonbury Festival – aici e mai mult whishfull thinking pentru ca n-am prins bilete, dar imi doresc foarte mult sa ajung macar o data acolo. E pe bucket list de foarte multa vreme si as putea spune ca datorita lui, am inceput sa iubesc toata ideea asta de festival de muzica.
SZIGET:
 ELECTRIC CASTLE:
Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register