[UPDATES] Cam cat de badass o sa fie noul an?

Am ajuns si aici, in punctul asta in care dam refresh playlistului, ne luam o pereche noua de adidasi pentru dans si asteptam cu sufletul la gura o noua runda. Anul asta a fost plin, dar noua ne plac provocarile si de-aia suntem Badass Dj. Pregatiti pentru 2019 cu si mai multe proiecte, cu si mai multa incredere, cu bass-ul dat la maxim si cu cele mai bune vibe-uri. Asta pentru ca stim sigur ca o sa continuam sa fim la fel de badass si sa dam tot ce putem mai mult pentru voi: iubitorii de muzica si artistii.

Punctul de plecare

Am plecat de la premisa ca nimeni nu poate sa ne spuna care sunt regulile in industrie. We don’t play by the rules, we make the rules dance to our music! Totul curge din muzica, iar muzica curge prin noi, ne inspira si noi dam mai departe catre voi. De la povesti, la contribuitori si artisti, suntem aici ca sa dam si sa nu asteptam nimic mai mult inapoi decat fidelizare pentru muzica. Sunt tineri artisti si producatori, sunt oameni care astern cuvinte si ne amintesc ca asta e tot ce conteaza. Muzica. Asa ca astia suntem si multumim ca sunteti alaturi de noi.

 

 

Am fost aici, am facut asta

De la The DJScratch Challenge pana la A Badass in Ibiza, drumuri lungi pana la Neversea, Untold, Electric Castle sau Awake, la petreceri nebune precum serile din Kristal sau Hip-Hip Takeovers, am cunsocut oameni frumosi, am dansat alaturi de ei si suntem fix acolo, acolo sa ii sprijinim si sa evidentiem impreuna valorile adevarate ale industriei.

 

Mood boost

De la voi ne luam cea mai multa energie, iar alaturi de voi, am avut discutii alaturi de artisti precum Nastia, Loco Dice, Luciano sau Fabe care ne-au incurajat si ne-au dat mood boost. Revenim si la anul cu si mai multe povesti Behind the beats. Povesti ale artistilor care isi dau toata silinta ca sa tina volumul la maxim si crowd-ul in priza tot anul.

 

Big up and get ready for another #badass year with us!

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register