[UPDATES] Care-i treaba cu petrecerile de zi?

In primul rand, sa clarificam faptul ca petrecerile de zi sunt extrem de diferite de after party-uri. La petrecerile de zi ajungi in jurul orei pranzului cu scopul de a prinde apusul pe o muzica misto, intr-un cadru atipic.

Nu sunt multi promoteri care risca cu astfel de petreceri si nu toate care exista in Bucuresti la ora actuala sunt medii favorabile pentru oricine. Daca vrei sa te apuci sa faci o astfel de petrecere sau pur si simplu nu ai chef sa pierzi nopti studiind publicul si cum a fost organizat evenimentul, da o fuga vara aceasta pe la Cabal, Deep House Bucharest, The Fresh, WISE, Open, etc. Unii si-au anuntat deja artistii pentru intregul sezon de vara, asa ca va puteti planifica weekend-urile in functie de artistii preferati.

De ce ar trebui sa mergi cel putin o data la una din petrecerile de mai sus? Pentru ca poti sa te imbraci cu hainele alea misto de vara care nu merg in GH si nu o sa te judece nimeni pentru asta. Pentru ca obligat-fortat trebuie sa ajungi in Gradina Botanica (yack, cui ii place sa danseze in natura printre tunuri de baloane de sapun cum s-a intamplat in 2017 pe muzica lui Brodinski), pe acoperisul Muzeului National de Arta (Arapu, Cap, Herodot si Mihail Pol fiind doar o parte din artistii pe care ii puteti asculta in perioada iunie-septembrie pe acoperisul Casei Poporului), la o piscina (unde ii mai gasesti pe OCS, CTC si Golan in acelasi timp?) sau chiar in mijlocul unei strazi (cand ai mers ultima oara la un sprit ca-n fata blocului numai ca pe Victoriei 17?).

Ideea este ca nu trebuie neaparat sa iti pierzi (si) noptile de vara pe la petreceri. Iti poti da intalnire cu oamenii preferati din viata ta, intr-un context misto care sa va oblige sa petreceti noptile mai inteligent sau, de ce nu, sa le dormiti.

 

Iata 3 party-uri care ne-au atras atentia pentru acest weekend:

Cabal ne invita pe 16 iunie la Si Lounge Garden sa petrecem alaturi de Andreea Veder, Dragos Ilici, Personne, Alexandra si Louie Vega.

https://www.facebook.com/events/2350648885175820/

Daca nu va place in gradina si vreti sa fiti la inaltime, tot pe 16 iunie ii gasiti curatoriati de catre WISE pe Mariusesti, R107 si Herodot, incepand cu ora 16:00, la MNAC.

https://www.facebook.com/events/339545420089516/

Daca faceti parte din categoria oamenilor pentru care duminica este sfanta, sambata de la 14:00 sunteti asteptati la Dialogue (MNAC) unde echipa  Deep House Bucharest a pregatit o experienta dreamy alaturi de VICTHOR, ADRIEN RO, Andrew Case, Bross si Technik.

https://www.facebook.com/events/313702636218715/

Inca puteti castiga invitatii la petrecerea DHB daca intrati aici asa ca hurry up!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register