[UPDATES] Care sunt cele mai tari concursuri de DJing din lume

Pentru incepatorii dornici de a avea o cariera in DJing, concursurile sunt poate cea mai buna oportunitate. Cunosti oameni relevanti pentru industrie, ai ocazia sa vezi ce fac altii, cum arata competitia, ai parte de publicitate si poti sa vezi care e nivelul tau: ce faci bine si unde trebuie sa mai lucrezi. Concursuri sunt multe si e greu sa stii care e cel mai potrivit pentru tine. No worries, de asta suntem aici si pentru a-ti usura treaba am pregatit un top al celor mai bune concursuri de DJing din lume.

 

DJMag Contest

Daca nu stiai pana acum, DJMag e una dintre cele mai relevante platforme online de muzica electronica si DJing. Mai mult decat atat, au si unul dintre cele mai tari concursuri de DJing si avand loc in online, oricine poate participa. Te poti inscrie doar o data, asa ca ar trebui sa fii fully prepared for it. Premiile sunt si ele la inaltime. In 2017, Avicii a provocat participantii sa mixeze piesa “Without You”, iar castigatorul a primit 5,000 de dolari, iar mixul castigator a fost lansat oficial de Geffen Records.

 

Burn Residency

Nu cred ca mai e nevoie sa explicam ce e Burn Residency. Competitia are loc in Ibiza, cei mai mari DJi sunt acolo ca mentori, iar castigatorul are parte de publicitate, bani, echipamente si cea mai tare experienta. Burn Residency e atat de tare incat ne-am implicat si noi. L-am ales pe JUST2 sa ne reprezinte acolo, iar tu poti sa vezi mai multe despre asta aici, aici si aici.  

DMC World Championships

Este unul dintre cele mai cunoscute. Are loc in UK  si chiar daca e prea tarziu sa te inscrii acum, intra pe site-ul lor sa iti faci o parere. Lumea zice ca unul dintre cele mai competitive concursuri, asa ca ai face bine sa te pregatesti cum trebuie.

 

Ce e important atunci cand iti alegi concursul la care sa participi? Sa ti se potriveasca! Sa faci research si sa te pregatesti ca sa fii sigur ca iesi castigator.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register