[UPDATES] Cat valoreaza cei mai mari DJi din lume

Cine a zis ca daca esti DJ nu faci bani? O fi greu la inceput, nimeni nu zice. Poate unii dintre ei trebuie sa inceapa la party-uri mici unde pun muzica pe bani putini, dar munca si perseverenta sunt cuvintele cheie pentru o cariera de succes. Daca te-ai intrebat vreodata cam cati bani fac cei mai mari DJi din lume, ti-am pregatit o lista. Topul e facut in 2017, ca sa stii.

 

Calvin Harris

Pentru al 5-lea an consecutiv, Calvin Harris se afla pe primul loc in Topul celor mai bine platiti DJi din muzica. Cat are? Pai 48, 5 de milioane de euro. Daca ne gandim ca e si unul dintre cei mai mari producatori, parca se intelege.

 

Tiesto

Tiesto e in top 3 cei mai bine platiti DJi din lume de cativa ani buni. 39 de milioane de dolari a facut in anul 2017. Cum i-a facut? Pai a pus muzica la 134 de gig-uri, plus festivaluri, plus campanii, plus, plus, plus.

 

Skrillex

36 de milioane de dolari. Scurt si la obiect. Se pare ca parul, bass-ul si talentul lui Skrillex, ii aduc bani cat sa nu poata duce. Si el e mare producator, deci probabil ca jumate din banii vin de acolo.

 

David Guetta

Trebuia sa fie si el in top cu cele 30 de milioane de dolari. E doar pe locul 4, dar daca ne uitam la sumele astea de pe aici, sa ne fie cu iertare, dar nu ni se face mila de el.

 

Marshmello

Ce poate fi mai mesmerising decat sa vezi un DJ care pune muzica cu o cascheta funny pe cap? Iti spunem noi: cati bani face. 21 de milioane de dolari!

Deci daca te gandeai vreodata ca nu merita sa te faci DJ pentru ca nu se fac bani din asta, ia si mai citeste articolul asta de cateva ori, pana ti se intiparesc bine in cap numerele alea. Apoi du-te si scoate ce-i mai bun din tine ca sa ajungi si tu acolo.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register