[UPDATES] Cateva dintre cele mai lame scuze pentru care artistii au anulat concerte

Tocmai am aflat ca un concert la care imi doream eu sa merg de ceva timp s-a anulat. Fara motiv dat publicului, fara nimic. Motiv pentru care am contactat unul dintre artistii care aveau sa urce pe scena si l-am intrebat care e faza. Mi-a zis ca organizatorii au anulat. Bine. Si asta m-a facut sa ma intreb care ar fi cele mai lame scuze pentru care au fost anulate concerte, asa ca here it goes:

 

Maroon 5

In 2015 trebuiau sa aiba concerte in Shanghai si Beijing, dar acestea nu au mai avut loc. Motivul? Organizatorii s-au suparat dupa ce au vazut un video cu unul dintre artistii formatiei care ii canta Happy Birthday lui Dalai Lama. Gestul a fost considerat unul politic, lipsit de respect, asa ca Maroon 5 a trebuit sa isi vada de treaba.

 

 

Kings of Leon

Deseori, daca are loc un concert in aer liber trebuie sa ai de-a face cu natura. Ei bine, in timpul unui concert Kings of Leon, niste porumbei au facut numarul 2 pe unii dintre artisti si dupa ce unul a primit un cadou fix pe fata, membrii formatiei s-au dat jos de pe scena si au spus ca ei nu mai pot continua asa. Csf, n-ai csf.

 

Iggy Azalea

Nu exista artist sau formatie care sa nu fi fost intrebati de mii de ori daca nu s-au plictisit sa cante aceleasi piese over and over again. Raspunul e cumva mereu acelasi: No, I love my music and my fans bla bla bla. SA FIE PACEEEE!!!! Iggy Azalea tocmai trebuia sa inceapa un turneu gigant prin America, dar l-a anulat pe motiv ca s-a plictisit sa cante aceleasi piese. Bravo, fata!

 

Rivers Cuomo – Weezer

De multe ori s-a intamplat ca un concert sa fie anulat din cauza unor probleme medicale, dar Rivers Cuomo castiga detasat. A anulat tot turneul pentru ca trebuia sa intre intr-o operatie care ii lungea un picior. Stangul era cu 44 mm mai scurt decat dreptul si asta, citez, “ii afecta viata de rockstar”. Break a leg, Cuomo, break a leg!

 

Justin Bieber

In timpul unui concert din 2015, Justin Bieber a vazut ca buza scenei este putin uda. Panica! A oprit concertul, a rugat organizatorii sa-i aduca un prosopel si a inceput sa stearga ca o Cenusareasa. Si evident, in timp ce s-a aplecat, fanii au inceput sa ii dea mana si sa il atinga ca orice fan adevarat. Biber s-a suparat si a oprit concertul. Nu se poate asa ceva, cum sa ma atinga fanii?!

 

Deci dragii mei, cam asa sta treaba cand esti artist mare. Porumbeii sunt nasoi, te plictisesti de piesele tale, cu picioru’ ala mai scurt nu poti sa fii un rockstar si asa mai departe. Thug life, cum ar veni!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register