[UPDATES] Cateva locuri din Bucuresti unde ar fi tare sa se tina party-uri

Stiti ca va povesteam acum ceva de timp de locuri nebune si misto in care s-au tinut concerte. Si pentru ca nici Bucuresti nu ar trebui sa fie mai prejos, azi ne gandim care ar fi cele mai tari locuri in care s-ar putea tine petreceri sau concerte.

 

Insula Lacul Morii

O stiti. Daca esti baiat, sigur ai dus una sau mai multe gagici la Lacul Morii sa vada apusul, sa o aburesti si brusc a devenit fiarta dupa tine. Ideea e ca Lacul Morii are o insula acolo mica si frumoasa pe care ar iesi niste party-uri misto.

Teatrul de vara din Parcul Bazilescu

E unul dintre cele mai mari amfiteatre in aer liber din tara, cu o capacitate de 2000 de locuri. A fost construit in 1953 cu ocazia Festivalului Mondial al Tineretului si Studentilor si pentru ca oficialii nu si-au gasit timp sa se ocupe de el, acum sta gol intr-o avansata faza de degradare. Poate il cumpara cineva si se gandeste sa dea acolo un party cu 2000 de oameni.

Bazinul Polo Giulesti

Pentru mult timp a fost abandonat, dar cica in 2017 s-au apucat sa il reabiliteze. Eu nu mai cred nimic pana nu vad cu ochii mei, iar pana atunci propun un party acolo. E misto, poate fi ceva tematic, intra vreo 250 de oameni, deci perfect cat sa nu te calci in picioare cu altii si cred ca are o acustica misto.

Spitalul Caritas

Este unul dintre primele spitale construite in Romania, pe la 1880, cu scopul de a adaposti femeile si copiii saraci. Aici se poate face mai mult de un party. Se poate face un festival, cu camere pentru fiecare gen in parte. In capul meu arata si suna foarte bine. Acum e focar de infectie la propriu, deci i-ar trebui o curatare.

Dealul Mitropoliei

Asta e o problema personala de a mea, dar cum ar fi fost sa nu fie Dealul Mitropoliei, ci cel mai tare loc din Bucuresti pentru party-uri in aer liber, cu un view misto. Sigur, un spital ar fi si mai bine, dar nu mai intram in discutii din astea.

Locuri sunt, oameni sunt, mai avem nevoie de niste bunavointa de la oficialitati. Tu unde crezi ca s-ar mai putea tine party-uri misto in Bucuresti?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register