[UPDATES] Cercle presents: BOG (live)

Vestile frumoase continua sa apara si continuam sirul cu un anunt important: BOg este protagonistul urmatorului eveniment marca Cercle care va avea loc pe 28 ianuarie la Amabasada Romaniei din Paris. Iar noi suntem mai mult decat incantati pentru ca acest #badass DJ este primul artist roman care pune la evenimentele Cercle, asa ca am stat de vorba cu el despre cum se pregateste pentru acest pas:

 

Hello and congratulations! Suntem foarte incantati de acesta veste. Ce crezi ca va reprezenta pentru tine acest eveniment?

BOg: Cercle este o platforma pe care o urmaresc inca de la inceput, de la primele evenimente. Sunt bucuros ca m-au invitat sa pun pentru ei, iar asta pentru mine este inca o confirmare ca fac ceea ce trebuie.

 

Ce alte surprize pregatesti pentru 2019?

BOg: 2019 este un an in care o sa ma concentrez foarte mult pe labelul meu (Atlant) unde urmeaza sa lansez si eu niste piese. Pentru mine, deviza anului 2019  este “Do It Yourself”. Am o viziune muzicala pe care trebuie sa o duc la capat, o viziune care a inceput acum 2 ani cand am deschis Atlant. Lucrurile incep sa se concretizeze din ce in ce mai mult. In februarie vom avea unul din cele mai importante release-uri de pana acum, unde vom avea artisti noi precum Mind Against, Peter Pardeike, Tim Engelhardt. Este un pas enorm pentru label.

 

La ce sa ne asteptam din punct de vedere al sound-ului?

BOg: Ma indrept spre o directie mult mai complexa din punct de vedere muzical sau cel putin incerc sa deviez de la directia clasica de techno. Consider ca am mai multe de spus ca artist si nu sunt omul care sa incalzeasca aceeasi supa de mai multe ori. Ma plictisesc foarte repede si incerc tot timpul sa caut in muzica ceva nou.

 

Once again, big up man! Asteptam nerabdatori evenimentul.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register