[UPDATES] Ce inseamna un DJ Badass?

Daca tot am ales acest nume, iar Diana v-a povestit cum sta treaba cu platforma si de la ce am pornit, am zis sa va spunem putin si cum definim noi un DJ care e Badass, pe scurt.
Autenticitate

Am abordat acest subiect in mai multe articole, asta pentru ca este unul dintre cele mai importante aspecte. Nu doar pentru DJi, ci pentru orice domeniu in general. Felul in care un artist reuseste sa isi transpuna propriul aport intr-o productie muzicala, demonstreaza faptul ca acesta este autentic. Si nu, aici nu vorbim neaparat despre o capodopera; o compozitie care este cu totul si cu totul noua, pentru ca privind logic situatia, creierul uman proceseaza sunetele din jur si le inchide intr-un sertar in subconstient, deci este foarte posibil ca la un moment dat sa ai impresia ca ai venit cu ceva nou, dar care se trage de fapt din ceva ce ai auzit inainte (la un moment dat, poate chiar in copilarie). Ceea ce sugeram noi prin autenticitate este fix acel personal touch: la fel cum o fac pictorii, designerii, chefs si multi altii. Put a little Nutella on those salty kicks.

 

 

ATITUDINE

Ceea ce faci, unde pui muzica, cate release-uri ai, produci muzica sau doar mixezi; indiferent de toate acestea, imaginea unui artist este determinata si de atitudine. Felul in care te comporti cu cei din industrie si cu cei din jurul tau poate spune multe despre tine. Vorbim aici atat despre artistii mainstream-comerciali, cat si underground. Succesul nu inseamna asumarea unei atitudini de superioritate, iar noi consideram ca este foarte important ca orice artist, indiferent de subgenul muzical la care a aderat, trebuie sa isi mentina o atitudine neutra atat fata de public, cat si fata de colegi. Ca sa fie mai clar, o dam pe caterinca asa: if you think you’re the best, DJ Khaled will be there to remind you that you’re not. It’s a WE thing.

 

 

 

PROGRES SI PERSEVERENTA

Ok, sa zicem ca lumea te adora si crowd-ul isi toceste adidasii la dans atunci cand pui muzica. Dar ce faci de acolo? Daca muncesti, nu uita de primele doua aspecte pe care le-am mentionat mai sus si adauga si perseverenta, pentru ca doar asa poti progresa. Nu e suficient sa dai un produs bun si apoi sa faci inca 100 la fel pentru ca aia e reteta care simti ca ti se potriveste. Extraordinar. Nu liniar. Daca ai gasit intr-adevar un sound care ti se potriveste si te reprezinta, construieste pe el si vezi cum reusesti sa ajungi si la al doilea, al treilea, al patrulea si tot asa. Am dat ieri un exemplu cu Bohemian Rhapsody. Ai prins ideea?

 

Concluzia de Black Friday e ca succesul nu vine la reducere pentru ca fiecare DJ trebuie sa fie el, autentic. Nu o sa primesti niciodata discount daca te crezi the best of the best fara sa demonstrezi cu adevarat asta, so drop the attitude. Be a badass DJ! We know you can!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register