[UPDATES] Ce putem invata de la stilul de viata al unui DJ

De multe ori incercam sa ne gasim inspiratie peste tot. In muzica, in filme, in carti, pe strazi, din povestile altora. Chiar daca viata de DJ e vazuta ca fiind haotica, exista multe lucruri pe care le putem invata de la stilul de viata al unui DJ. Hai sa vedem care sunt:

 

Fii mereu pregatit pentru worst-case scenario

Ca DJ ai parte de party-uri esuate. Oricat de bun ai fi, la inceput de drum e inevitabil sa nu te trezesti cu probleme de sunet, cu un laptop care nu merge sau cu o petrecere la care vin 20 de oameni dintre care 7 sunt prietenii tai. Cu toate astea, ce invatam noi de aici? Ca trebuie sa fii pregatit pentru orice scenariu, oricand si sa ai mereu un plan B. Si un plan C. Pentru ca legile lui Murphy functioneaza mai bine decat crezi.

Cry Crying GIF by truTV’s Adam Ruins Everything - Find & Share on GIPHY

Nu te baza pe un fost succes

Un DJ a fost la un party si a iesit blana. S-a stat pana dimineata, s-a dansat, oamenii s-au simtit bine. Ulterior, DJ-ul a inceput sa si-o cam ia in cap. Da, i-au mai venit niste gig-uri, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul party-ului nebun. Sa fi fost muzica de vina? Sa fi fost multimea? Poate Mercur retrograd? Nu conteaza ce a fost. Ce conteaza este ca in viata nu poti sa te bazezi pe un fost succes si sa te culci pe o ureche. Pentru ca ti-o iei. Asa ca priveste cu respect si seriozitate fiecare lucru pe care il faci, daca vrei sa win at life.

Feedback-ul negativ e cel mai constructiv

Ca DJ o sa ai mereu parte de feedback negativ. Fie pentru mix-ul pe care il pui pe SoundCloud, fie pentru o petrecere la care nu prea ai simtit publicul si nu ai pus muzica potrivita. Si asta e ok. Pentru ca numai din feedback-ul negativ inveti. La urma urmei, DJ-ul face meseria asta pentru public si el trebuie sa fie cel mai multumit. Asa ca ia feedback-ul ala negativ, invata din greseli si munceste pana vei fi din ce in ce mai bun.

Enjoy life

Muncim, muncim, dar cat? Ei bine, viata de DJ nu e numai roz asa cum crede lumea. Ca sa ajungi un DJ bun e nevoie de multa munca, exersare, nopti nedormite, dar ce putem invata de la DJ este ca munca trebuie combinata cu distractia. Iti faci treaba corect si corespunzator, dar ai si tu nevoie de niste timp liber in care sa iti dai in cap. Deci bucura-te de munca pe care o faci si bucura-te de viata in general ca sa fii un om intreg la cap si cine stie, poate chiar fericit.

 

Acum ca ai citit toate astea de mai sus, baga-le la cap si aplica-le in viata ta de zi cu zi. Cine a zis ca nu nu poti invata nimic de la stilul de viata al unui DJ?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register