[UPDATES] Ce genuri muzicale vor avea parte de un boom in 2018

Sunt oameni, ca noi, care cauta mereu muzica. Ascultam cam orice ne pica in mana si atunci cand ramanem fara playlist-uri cautam prin toate colturile internetului. Si daca anul trecut Despacito a fost lait motivul muzicii, am sperat ca anul asta se schimbe ceva. Asa am ajuns la niste noi genuri muzicale care probabil vor fi pe trend in 2018.

 

UK Afrobeats

De putini ani incoace, UK Afrobeats a inceput sa isi ia avant. Cu DJi si artisti cu radacini africane, stilul a inceput sa scoata unele dintre cele mai creative si underground hituri, iar 2018 va fi probabil anul de boom.

 

Psytrance

Psy e un subgen al unui subgen al altui subgen de EDM. Si chiar daca s-a nascut pe la sfarsitul anilor 90’ abia acum intra in spotlight. Pe parcursul anului 2017 a luat avant datorita lui Dillon Francis. Suna bine.

 

Future Bass

 

Unii spun ca Future Bass suna ca niste animale subacvatice care s-au imbarcat intr-o masina a timpului. Oricum ar suna, noi suntem de parere ca in 2018 vom auzi din ce in ce mai des de genul asta.

 

Hardystyle

Nu, nu e un nou gen inventat de Tom Hardy. Din pacate. Cu originile in Olanda, Hardysyle e o combinatie de hardcore si techno, iar in 2017 deja a luat cu asalt unele dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica din lume.

 

Ascultati, faceti-va o parere despre ce urmeaza in 2018 si spuneti-ne si noua. Cum va arata 2018 in materie de muzica?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register