[UPDATES] Cei mai bogati rapperi din lume si averea lor fara numar

Ii vedem la televizor, pe Facebook, Instagram, Youtube si pe unde mai vor ei. Toti stau in palate, au haur la gat, dinti de portelan cu pietre stralucitoare, ca alea de preot. Daca te-ai intrebat vreodata cam cati bani fac rapperii si care sunt cei mai bogati dintre ei, iti spunem noi. Un top 10 asa, onest sa placa la toata lumea. Ah, si Kanye nu e printre ei…

 

10 – Birdman

Poate nu te asteptai, dar e in top 10, poate pentru ca face de toate: e rapper, producator, antreprenor, investitor si ce mai vrea mama lui. Net Worth – 150 milioane $

 

9 – 50 Cent

Oare cate monede de 50 incap in 150 de milioane de dolari?! Nu facem calculul ca ne doare capul. Chiar daca in ultimii ani a cam batut vantul pentru 50 Cent, pare ca omul nu are de ce sa se teama. Acum ca s-a bagat si Bitcoin, he’s covered.

 

8 – Ronals Slim Williams

E fratele lu Birdman si se intelege de aici. 170 de meleoane.

 

7 – Usher

Am si uitat cand l-am auzit ultima data pe Usher sa faca rap. Omul a vandut 43 de milioane de CD-uri. 43 de milioane, ceea ce e huge si dincolo de asta e printre putinii care stiu sa le faca pe toate: sa danseze, sa cante, sa produca, sa rapaie. Bravo, Usher. 180 milioane.

 

6 – Eminem

Cu cele 210 milioane ale lui, Eminem poate sa nu mai faca nimic niciodata in viata lui. Nici fiica-sa, nici nepotii lui. Cred ca e redundant sa explicam orice despre Eminem. E Eminem.

 

5 – Russel Simmons

De aici incepe treaba aia grea. Grea de 325 de milioane de dolari. Producator, autor, antreprenor, ce vreti voi, Russel Simmons poate sa imprumute Romania pe 10 ani si sa mai ramana cu inca pe atat.

 

4 – Master P

A inceput ca baschetbalist si a continuat ca toti astia de mai sus. Investitiile lui in start-up-uri i-au adus 350 de milioane de dolari.

 

3 – Jay Z

610 milioane. Oricate posetute si hainute ar vrea Beyonce si oricati copii ar mai face, Jay Z e linistit. Si da si la altii. Vreau si eu o posetuta 🙂

 

2 – Dr. Dre

E unul dintre cei mai tari producatori de Hip Hop ever, asa ca intelegem de unde au venit cele 700 de milioane de dolari.

 

1 – Sean Combs aka P. Diddy aka I Belive I can fly, I believe I can touch the sky

Stiu ca nu ar trebui sa fiu subiectiva, dar mie nu-mi place de baiatul asta. O fi fost el smecher la vremea lui, dar ea a trecut. Apreciez totusi talentul lui de antreprenor pentru ca talentul asta i-a adus 750 de milioane de dolari. Sa fie primiti!

 

Acum ca ai citit sumele astea, te-am bagat in depresie? Avem leac si pentru asta. Am scris un articol aici.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register