[UPDATES] Cele mai anticipate albume de rap care trebuie sa iasa pana la sfarsitul anului

Cand am vazut ca mai avem putin pana in septembrie, m-am gandit: eu unde fac revelionul? Nici nu mi-am dat seama cand au trecut aproape noua luni si ca acus se termina anul. Noroc ca muzica e muzica in toate anotimpurile si ca am aflat ca pana in ianuarie tre’ sa iasa niste albume de rap care se anunta foarte, foarte misto. Nu de alta, dar sa ne faca sa uitam ca imbatranim asa rapid.

 

The Game – Westside Story

Nu stim exact cand o sa iasa albumul, dar am primit de la The Game hint-uri cum ca Kendrick Lamar ar fi unul dintre artistii care vor aparea cu un featuring. Cert e ca o lume intreaga asteapta albumul asta ca pe painea lui Dumnezeu.

 

Lil Wayne – The Carter V

Acum ca Lil Wayne si-a terminat contractul cu Universal si Cash Money, fanii lui sunt din ce in ce mai curiosi de cum o sa sune The Carter V. Lil Wayne ne-a dat sa gustam putin din album cu Dedication 6 si Dedication 6: Reloaded si din ce se aude, va fi cam cel mai tare album al carierei lui.

 

Anderson Paak – Oxnard Ventura

Anderson Paak a venit brusc si ne-a dat lumea peste cap cu unul dintre cele mai frumoase albume pe care le-am ascultat eu in ultima vreme. Vorbim despre Malibu. Daca si urmatorul lui album va fi la fel de bun, Anderson Paak va avea un fan pe viata.

 

Nicki Minaj – Queen

Queen tocmai ce a iesit pe 10 august. Intr-un interviu recent, Future spune ca albumul e un “clasic” si ca e cea mai buna treaba pe care a facut-o Nicki pana acum.

 

Se anunta un sfarsit de an super bun in materie de rap albums si nu mai pot de nerabdare sa le ascult. Dar pana atunci ne auzim in curand cu un review al albumului reginei Nicki Minaj. Hai, pup!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register