[UPDATES] Cele mai #badass VST tool-uri gratuite

Stim cat de greu este uneori sa iti sustii pasiunea, de aceea am tot cautat pana am gasit cateva tool-uri VST gratuite. Ne-am informat, am cercetat si a iesit un top cu cele mai interesante dintre ele.

  1. Bassline Synth VST – Steinberg – Model E

Un sintetizator analogic clasic, cu 3 oscilatoare, capabil sa scoata niste linii frumoase. Este disponibil atat pentru Windows, cat si pentru Mac. Unul dintre cele mai bune aspecte este ca nu incarca procesorul. Il gasesti aici.

  1. VST Effects – Valhalla – Freq Echo

Freq Echo este un schimbator de frecventa cu emulatie echo analogical. Poti adauga efecte de chorus, phasing si flanger. Il poti downloada de aici.

  1. VST Drums – Mx Project — T.Rex 606

Un model compact, construit dupa chipul si asemanarea iconicului Roland TR-606. Include doua oscilatoare diferite, cu 8 waveforms si o optiune de modulare FM si Ring. Se gaseste aici.

  1. VST Synth – Dexed – FM plugin synth

Dexed este un sintetizator de modulatie al frecventei, perfect pentru FM VST. Este disponibil pentru Mac si Windows si este modelat dupa Yamaha DX7. Click pentru download. 

  1. De pe internet adunatea. U-He – Triple Cheese Synth

Pentru iubitorii de branza si nu numai, un synth simpatic si free. Nu utilizeaza niciuna dintre tehnologiile clasice de sinteza, ci cateva forme de comb filter. Cele 3 module dintr-un rand fie genereaza semnalul propriu, fie prelucreaza iesirea modulului anterior. Gaseste-l aici.

b. Piz — Harsh Digital Nose

Cum ar suna o forma geometrica? Descarca acest plug-in, apuca-te de desenat si afla ce sunete scot desenele tale. Descarca-l aici.

 c. Glitch Machines — Hystheresis

Acest delay plugin promite sa creeze “artefacte robotie si disfunctionalitati musicale abstracte”. Hmm…. Downloadeaza-l de aici. 

  d. Darwin Arts – Triobite

Pentru darwinistii convinsi e musai de incercat! Dezvolta patch-uri synth, aplicand legea lui Darwin. Daca esti curios, il poti descarca de aici. 

Indiferent pe care l-ai alege sa-l incerci, pana la urma nu te costa nimic. Ba chiar ai putea sa le incerci pe toate si sa ne impartasesti experienta ta :).

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register