[UPDATES] Cele mai bune posturi de radio de EDM

Te-ai plictisit de acelasi playlist pe care il ai de 5 ani? Vrei si tu sa ai parte de muzica buna, noua, non stop, all day, all night? Ai venit unde trebuie! Ti-am pregatit pentru azi 5 posturi radio de muzica electronica de care sa te bucuri tu si prietenii tai.

 

Proton Radio

Daca vrei sa asculti ultimele noutati in materie de tot ce inseamna EDM si daca vrei sa asculti DJi noi misto, Proton Radio e ce trebuie. Poti sa asculti for free sau sa dai subscribe si sa te bucuri de toate bunatatile lor.

Eclectic Radio

Vine tocmai din Olanda si e mai mult decat un simplu post de radio. Eclectic Radio e o agentie de artists & event management si ofera o gama larga de DJi talentati pe care sa ii asculti.

 

Beatport

Beatport combina artisti pe care ii cunosti deja cu artisti noi, creativi cu muzica buna. Poti sa iti instalezi si aplicatia ca sa ai sound-urile tale preferate de muzica electronica, la degetul mic.

 

UZIC

UZIC vine de la Geneva si de cativa ani incoace a reusit sa devina unul dintre posturile de radio preferate al celor care prefera muzica electronica. Au o gramada de session-uri misto cu artisti consacrati sau noi, asa ca sigur o sa iti placa.

 

Berlin Community Radio

Daca ti-ai dorit mereu sa ajungi la Berlin, sa fii in centrul scenei muzicale electronice si nu ai apucat, asculta Berlin Community Radio. Postul prezinta toti artistii care influenteaza muzica electronica din Berlin si mai mult.

 

Mi-am dat seama ca de cand ne-am lansat ti-am tot dat muzica buna pe care sa o asculti. Your turn! Zi-ne si noua ce sa mai ascultam ca suntem noi #badass, but we’re only human after all.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register