[UPDATES] Cele mai ciudate interviuri ale rapperilor

Se stie ca artistii au ego imens si se mai stie ca rapperii au un ego atat de mare incat explodeaza de foarte multe ori in cele mai nepotrivite momente. Hai sa vedem care au fost cele mai awkward momente din interviurile cu rapperi. M-am gandit daca sa va povestesc sau nu, dar parca e mai juicy cand vedeti direct sursa.

 

50 Cent si telefonul

Cand 50 Cent vrea ceva, primeste. Nu conteaza ca e la radio, intr-un interviu. Daca 50 Cent te cheama la telefon, te duci.

 

Kanye West e Dumnezeu si Shakespeare si robot si ce mai vrea el

Ne-a fost greu sa ne oprim la un singur interviu in care Kanye ne-a dat cu reset, asa ca mai bine va lasam un mix in care ne spune ca se crede Dumnezeu, robot….nici el nu mai stie.

DMX nu poate sa vorbeasca, dar baga freestyle pe o rugaciune

Intr-un interviu in care abia putea sa articuleze 2 cuvinte, omul a zis ca e mai bine sa o dea pe credinta.

Eminem, moartea pasiunii

Daca te astepti ca Eminem sa fie entuziasmat de urmatorul lui album, trebuie sa te mai gandesti o data. In interviul asta, Eminem i-a facut pe intervievatori sa treaca de la extaz la tristete absouluta cu un singur cuvant.

 

Lui Young Joc ii e somn

E nasol sa fii artist pentru ca ai mereu concerte si nu dormi niciodata. Asa ca daca adormi intr-un interviu nu te judeca nimeni.

 

Drake nu e trist

Toata lumea a ras de Drake ca e sensibil si singur si are nevoie de o femeie. Drake s-a saturat de asta.

 

A$ap Rocky  e baiat bun

Interviul asta mi-a schimbat complet parerea despre A$ap. Cea mai ciudata intervievatoare ever. Am ras cu lacrimi.

 

Ce am invatat din interviurile astea? Ca si rapperii sunt oameni. Si ei clacheaza si nu trebuie judecati. Glumesc :))) Am ras. Speram ca si voi. Daca mai aveti interviuri funny, give us a hint.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register