[UPDATES] Cele mai ciudate legi despre muzica

In cazul in care cumva credeai ca in Romania se dau niste legi absurde si fara noima, afla ca inca nu le-ai vazut pe toate. Am fost si noi curiosi sa vedem care sunt cele mai ciudate legi care s-au dat vreodata pe muzica.

 

In New Hampshire e ilegal sa bati din picior sau sa dai din cap intr-un bar, restaurant sau taverna. Asa ca daca esti cumva anxios si trebuie neaparat sa dai din picior, o sa te trezesti aruncat din restaurant.

 

Roma Antica pedepsea prin moarte cantatul in public despre Guvern. Inca putin si parca vad ca se da si la noi legea asta.

 

India a interzis piesa lui Paris Hilton, Stars Are Blind. Bravo! Bine, India!

 

Taximetristii din Finlanda trebuie sa plateasca o taxa de copyright pentru muzica pe care o pun in masini. Daca ar fi asa si la noi, s-ar apuca de cantat taximetristii.

 

In 2009, Vietnam a interzis dansatul la barurile de karaoke. Pentru ca acolo doar se canta!?!

 

In Montana, femeilor le este interzis sa danseze pe mese daca nu au haine pe ele care sa cantareasca minim 1 kg 300. La noi fetele si-ar pune un top din ala cu tinte grele si ar dansa imbracate doar cu el ca sa stie o treaba.

 

Cam asta e ce am gasit noi. Speram doar sa nu dam idei celor de la conducere. La cum merg lucrurile, ma astept ca Romania sa intreaca orice stat la capitolul Dumb Laws.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register