[UPDATES] De ce e misto sa fii producator de muzica electronica

Daca ti-ai dorit vreodata sa ajungi producator de muzica dar ai avut second thoughts, ne-am gandit sa iti dam cateva motive pentru care noi zicem ca merita. Daca esti deja producator de muzica, citeste si spune-ne daca avem dreptate.

 

Nimeni nu intelege ce faci

Daca te intreaba cineva cu ce te ocupi si le spui ca esti producator de muzica, o sa iti raspunda cu un zambet tamp si cu “Ah, ce cool.” Adevarul e ca daca nu te invarti in industria asta e greu sa intelegi ce inseamna sa fii producator de muzica. Chiar daca nu inteleg ce faci, li se pare super cool si asta e bine pentru tine.

 

Te bucuri de muzica

Majoritatea oamenilor asculta muzica pasiv si nu prea isi dau seama de ce le place o anumita piesa, dar producatorii de muzica stiu exact motivul pentru care le place o anumita piesa. Si ce e misto la producatori este ca in ciuda faptului ca poate nu le place o piesa sau un album, stiu totusi sa o aprecieze pentru ca isi dau seama de efortul din spate. Also, ca sa ajungi un producator bun trebuie sa asculti foarteeeee multa muzica si sa faci asta all day, everyday e cel mai misto.

 

Cunosti oameni misto

Multi si din toate domeniile. Industria muzicii e plina de oameni creativi, cu un vibe bun. Si sunt gata sa te ajute. Poti sa ai discutii misto cu ei si puteti sa faceti schimb de muzica, dar muzica din aia de care lumea nu prea stie.

Te invata sa fii mai bun

E nevoie de timp, rabdare si multa munca pentru ca un producator sa ajunga sa fie de succes. In acelasi timp e si o lupta. Cu tine, cu vointa ta, cu cheful ala pe care nu il ai uneori si cu industria. Vestea buna e ca sentimentul pe care il ai atunci cand iti iese piesa aia misto nu se compara cu nimic.

 

Iti poti auzi piesa intr-un club

Legat de punctul anterior. Ti-a iesit o piesa si o auzi la un party. Probabil ca prima data o sa iti smulgi parul din cap. O sa ai senzatia ca nu-ti place si ca e oribila. Cu timpul insa, o sa vezi ca parca iti place si sa dansezi pe propria ta piesa intr-un club. Asta inseamna sa fii mafiot.

 

V-am spus aici doar cinci motive pentru care e misto sa fii producator de muzica, dar suntem siguri ca exista mult mai multe. Pentru asta, va asteptam sa ne spuneti voi, in comentarii.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register