[UPDATES] Cele mai misto playlist-uri de Hip Hop si muzica electronica din Spotify

Ia ca a venit si pe plaiurile mioritice mult asteptatul Spotify. Daca pana acum te-ai milogit la prietenii tai de peste mari si tari sa iti faca si tie cont, acum nu mai e nevoie. Spotify e cam cea mai smechera aplicatie de ascultat muzica. E foarte user friendly, iar pe partea de recomandari, e cam cea mai tare. Daca esti in cautarea unor playlist-uri misto de Hip Hop sau muzica electronica, uite ce iti propunem.

 

Hip Hop

We Everywhere

Asta e playlist-ul clasic de Hip Hop. Ii ai pe Drake, Kendrick sau Future, dar ce e si mai misto e ca are si niste artisti noi internationali care o dau bine. Daca nu te deranjeaza sa asculti versuri in alta limba decat engleza sau romana, atunci asta e playlist-ul pentru tine.

 

Mad decent weekly

In ultimii doi ani, Diplo s-a concetrat pe descoperirea de noi talente. Face playlist-ul asta saptamanal si are o selectie muzicala de EDM cu Hip Hop. In principiu, cam tot ce urmeaza sa fie de succes e in Mad Decent Weekly.

 

Lowkey Flex

Daca te-ai saturat de rapperii in voga si vrei sa mai asculti niste Hip Hop de calitate de la artisti noi, asta trebuie sa asculti. E un playlist destinat celor care au mult talent, dar nu sunt in spotlight, cel putin pentru moment.

 

P&P Weekly

Ce e misto la playlist-ul asta e ca iti da un vibe de organic. Hip Hop pur, in toata splendoarea lui. Poti sa iti dai seama ca e facut cu grija playlist-ul, cu accent pe tinerele talente.

 

EDM

New EDM This Week

 

 

Ultimele noutati in materie de EDM. Playlist-ul e updatat in fiecare vineri cu sute de piese noi si ai in el de toate, de la Martin Garrix, la Odesza sau Deadmau5. Daca vrei sa fii ala care stie the absolute latest song, asta e playlist-ul.

 

Tunemunk’s Poolside On My Mind

Gasesti aici cele mai bune piese electronice de stare. De soare, plaja, cocktail, momentele alea misto din vara la care tanjesti tot anul. Chill si la obiect. Check it out!

 

EDM Sauce

Daca te intrebi care au fost cele mai bune piese de EDM din 2017, nu mai cauta. Asculta playlist-ul asta. In fiecare saptamana e updatat, asa ca e un playlist pe care poti sa il asculti mai multe zile, fara sa te plictisesti. EDM Sauce are un canal foarte misto de EDM cu o gramada de playlist-uri specifice fiecarei stari pe care o ai.

 

Funkst Playlist

Asta e un playlist Spotify. Daca esti in cautare de ritmuri de funk sau jazz, dar vrei sa pastrezi tehno-ul in vene, asculta Funkst Playlist. Are de toate, de la Gramatik, la Flume sau GRiZ.

 

Ia ca ti-am dat treaba de facut. Ar trebui sa primim un premiu pentru ca iti facem tie treaba si iti cautam muzica, but that’s what we’re here for. Ce vrem sa spunem, e ca ai trecut de varsta de 15 ani in care iti descarcai muzica de pe torrente. Nu mai fi chitros si da si tu 5 euro/luna, ca sa asculti muzica asa cum trebuie. N-o sa iti para rau. Spotify e Badass!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register