[UPDATES] Cele mai tari versuri din albumul lui Beyonce si Jay Z

Daca am vorbit despre videoclipul Apeshit de la The Carters, trebuia sa analizam putin si versurile albumului. Nu de alta, dar de cand a aparut eu il tin pe repeat. Asa ca azi deslusim cele mai misto versuri din noul lor album.

 

“Up and down motion, come swim in my ocean, yeah yeah.”

Nu e prima data cand Beyonce vorbeste despre…prajiturica ei si despre viata ei sexuala. Poate va amintiti de Surfboard, surfboard din Drunk In Love. Si nu e nici prima data cand Beyonce vorbeste despre subiectul asta cu referire la ocean, apa, mare. Ce intelegem noi din toate versurile astea? Ca Beyonce nu face sex, ea face doar dragoste ca o sirena mladioasa si senzuala.

 

“We came, and we saw, and we conquered it all. We came, and we conquered, now we’re happy in love.”

Versul asta e cat se poate de reduntant, dar e misto sa ne amintim cum au inceput astia 2 si cum au ajuns unde au ajuns. Ma intreb doar daca a fost nevoie de toate astea ca sa zica “now we’re happy in love.”

 

“You fucked up the first stone. We had to get remarried.”

Deci Jay Z a facut nasoala aia cu inselatul si cum l-a pedepsit Beyonce? Au trebuit sa se recasatoreasca. Best Revenge Ever :))

 

“I said no to the Superbowl: you need me, I don’t need you. Every night we in the endzone. Tell the NFL we in stadiums too.”

Cu alte cuvinte, Jay Z e atat de smecher incat nu are nevoie de Superbowl pentru ca probabil la concertele lui de pe stadion sunt si mai multi oameni. Inainte sa se confirme prezenta lui Justin Timberlake la Superbowl au aparut zvonuri cum ca organizatorii l-au vrut de fapt pe Jay Z. Csf, n-ai csf. A fost ok si Justin Timberlake.

 

“If I gave two fucks – two fucks about streaming numbers, would have put Lemonade up on Spotify. Fuck you, fuck you. You’re cool, fuck you.”

Cand a lansat Lemonade si l-a pus pe Tidal (compania ei si sotiorului Jay Z), lumea le-a sarit in cap si le-a spus ca au pierdut milioane de streamuri pentru ca nu l-au pus pe Spotify. She doesn’t give a shit.

 

“Billie Jean in his prime, for the thousand time, the kid ain’t mine. Online they call me Dad, kiddingly — you’re not supposed to take this Dad thing literally.”

Acum vreo cativa ani, cred ca prin 2011, Rymir Satterthwaite, o gagica de 24 de ani, a aparut in presa si a zis ca are un copil care e al lui Jay Z. Avocatii lui au spus in nenumarate randuri ca el nu este tatal copilului, dar este pentru prima data cand Jay Z vorbeste public despre asta.

 

Astea sunt versurile care ne-au atras noua atentia. Daca ai ascultat si tu albumul si ti-a placut ceva in mod deosebit, zi-ne si noua.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register