[UPDATES] Cele mai tari videoclipuri Hip Hop care au aparut in 2018

2018 s-a anuntat a fi un an foarte, foarte bun pentru industria de Hip Hop. De la Kendrick Lamar care a castigat premiul Pulitzer si pana la albumele noi aparute, anul asta nu a dezamagit. Nici videoclipurile nu au fost mai prejos, ce-i drept si parca de la an la an devin din ce in ce mai bune: mai cu mesaj, mai cu atmosfera, mai cu simboluri. Astea sunt videoclipurile de Hip Hop care ne-au placut cel mai mult anul asta.

 

This Is America – Childish Gambino

Mult vehiculat si mult discutat, video-ul arata o realitate a Americii pe care mai marii conducatori nu vor sa o arate. Cu o executie impecabila, videoclipul este plin de simboluri pe care daca nu le cauti, nu ai cum sa le gasesti.

 

Apeshit – The Carters

Mai e nevoie sa spunem de ce e unul dintre cele mai tari videouri? Nu numai din 2018 ci din toata istoria videourilor care au aparut vreodata. Simplul motiv ca oamenii si-au inchiriat Luvrul ca sa filmeze, mi se pare de impact. Oricum, am scris si am analizat mai multe aici.

 

Nice for What – Drake

Albumul Scorpion al lui Drake nu ne-a dat pe spate. Ne-a impresionat totusi inspiratia lui de a face o gramada de piese. Atat de multe incat te plictisesti sa dai cu skip. In Nice for What Drake demonstreaza ca poti sa faci un video tare fara sa pui gagici si tate si bani aruncati pe mese. E aproape romantic si promovoeaza frumusetea femeilor, asa cum sunt ele. Nice work!

 

Doves in the wind – SZA feat. Kendrick Lamar

Kendrick e recunoscut pentru video-urile super tari pe care le scoate. Si nici asta nu e mai prejos. Nu are nicio legatura cu piesa, dar e un video – film care te baga in atmosfera. Pe langa partea vizuala care e super tare mai are inserate si niste momente de umor. Putine si cu gust.

 

Kevin’s Heart – J. Cole

Piesa e un film in sine si e foarte misto, iar videoclipul e tare pentru ca a reusit sa il aduca chiar pe Kevin Hart. Video-ul il urmareste pe actor intr-o zi obisnuita si scoate la suprafata toata prejudecatile si tentatiile care ii apar in cale. E de vazut!

Stateam si ma gandeam in timp ce scriam articolul asta ca mi-e dor de un videclip Kanye West. Din ala de un sfert de ora din care nu intelegi nimic, dar parca iti place. Oricum, aste e ce ne-a placut noua pe anul asta. E randul tau sa ne arati in comentarii!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register