[UPDATES] Cine este Tony Pike si de ce este o legenda in Ibiza

Intreaga presa a scris despre moartea lui Tony Pike, dar o legenda ca el merita ca lumea sa stie de ce era atat de cunoscut, chiar si printre artistii din scena de muzica electronica.

In 1980, Tony Pike a deschis Hotelul Pikes in Ibiza, devenind instant un punct de atractie pentru toti turistii de acolo. Vestea despre minunatul hotel s-a propagat si dupa ce George Michael a filmat clipul piesei ‘Club Tropicana’, iar la scurt timp dupa, Tony a dat una dintre cele mai tari petreceri la implinirea varstei de 41 de ani a lui Freddie Mercury si printre invitatii speciali s-a aflat si Julio Iglesias. Zvonurile spun ca hotelul devenise in sine un sanctuar, un refugiu pentru artisti, caci nu existau limite, reguli sau presiune din partea oamenilor despre ce este corect sau nu sa faci.

Petrecerile nu s-au oprit acolo, caci Pike a putut prezice potentialul pe care il are Ibiza, iar astfel, hotelul a devenit zona de after parties a tuturor cluburilor din Ibiza, a staff-ului si artistilor, precum si a petrecerilor private. Vorbim aici despre Fatboy Slim sau Carl Cox, precum si actorul Leo Gregory.

In 2008, Pike a vandut hotelul catre Ibiza Rocks. Intreaga poveste este spusa chiar in cartea lui, intitulata Mr. Pikes: The Story Behind The Ibiza Legend.

 

 

 

 

 

 

 

Be sociable

Comments

  • vasile C
    02/27/2019

    “In 2008, Pike sold the hotel to its current owners, Ibiza Rocks. In 2017 he published his account of the running the hotel in his book, Mr Pikes: The Story Behind The Ibiza Legend.”

    e frumos sa spuneti si sursa de inspiratie daca tot a scapat ceva … 🙂

Post a Comment

You don't have permission to register