[UPDATES] Cine sunt artistii din spatele vizualurilor de la party

La fel precum DJ-ul construieste o calatorie care ne ascute simturile prin mix-ul dintre diverse sunete, la diverse frecvente si bpm, fiecare visual care te indeamna sa vrei sa patrunzi si mai mult in acea calatorie este construit de un VJ. Probabil ca si tu ai observat de foarte multe ori complexitatea video mapping-ului de la party, asa ca te invitam sa descoperi cativa dintre artistii romani care se afla in spatele lor:
Dreamrec

Silviu Visan este cu siguranta unul dintre acei artisti de video mapping care creeaza realitati alternative prin proiectiile sale. Fie ca vorbim despre amprenta pe care a lasat-o la nivel international sau chiar aici, in Bucuresti, Dreamrec invita iubitorii de muzica electronica sa descopere fuziunea elementelor din natura, cu cele inspirate de diferite nise precum filme, carti sau personaje din diferite opere de arta, prin imaginatie si prin regasirea sinelui in povestea proiectiilor lui. O simbioza dintre realitate si VHS.

 

Aural Eye

Alina a tinut intr-o seara locul unei persoane care se ocupa de mapping-ul din cadrul unui eveniment, iar de atunci, o intreaga echipa se ocupa de proiectul Aural Eye, fiind unul dintre cele mai prezente studio-uri de video mapping din Romania atat in cadrul petrecerilor sau festivalurilor de muzica electronica, cat si  in cadrul evenimentelor creative. De la elemente foarte organice, pana la distorsionarea unor personaje sau a unor forme geometrice, cei de la Aural Eye ne surprind mereu prin evolutia graficii si motion-ul nebun care sustine kick-urile DJilor.

Cote

Acest undeground artist al VJ-ului in Romania. Proiectiile lui sunt o combinatie dintre compozitii abstracte si suprapunerea multor layere. Cote ne-a atras atentia prin evenimente precum Sunwaves sau Casino Sinaia, dar si prin proiectul Nadia facut in colaborare cu Vlad Nanca. Il poti vedea adesea pe la petreceri, undeva pe ringul de dans – tacut, privind proiectiile ca la o auto-evaluare.

Sigur te-ai intalnit cu unul dintre proiecte la o petrecere sau un festival, iar acum stii cine sunt oamenii din spatele lor. Ce ziceti? O dam de un interviu cu ei sa va povestim mai multe?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register