[UPDATES] Cluburi exclusiviste – locuri in care ar trebui sa ajungi, dar nu e asa usor.

Fructul interzis? Maybe. Iar asta probabil ca face pe oricine sa isi doreasca si mai mult sa afle cum sta treaba cu cluburile alea – cluburile in care nu ti se permite atat de usor sa intri. Uite cateva dintre ele:

BERGHAIN

E, aici treaba e destul de cunoscuta. Nu intra oricine, iar daca nu stiai, Sven Marquardt care este unul dintre cei mai faimosi bounceri de la Berghain nu l-a lasat nici pe Conan O’Brien sa intre in club. Multi spun ca ar trebui sa fii pur si simplu cat mai natural, imbracat bine si sa nu dai semne ca esti pus pe scandal sau ca ai un comportament neadecvat. Yup, like that’s gonna help! Ce-i drept, noi am cunoscut cativa oameni care au reusit sa intre si intr-adevar, atmosfera de acolo e dintr-o alta lume: nimanui nu-i pasa ce faci, cum dansezi. Totul este despre muzica, iar muzica este geniala!

ELECTRIC ROOM

Daca esti in Londra si vrei o seara fancy-dancy, atunci incearca sa treci pe la Electric Room, iar daca reusesti sa intri, cu siguranta vei avea parte de o experienta pe care nu o vei uita. In ciuda design-ului renumit ca fiind foarte fancy, inspirat de stilul englezesc vintage fuzionat cu graffiti-uri inspirate de Banksy, clubul este renumit pentru unele dintre cele mai wild petreceri din zona. Si pe langa faptul ca e greu sa intri, e si mai greu sa gasesti intrarea. Now, that’s exclusive!

XS Nightclub

Eh, daca ai norocul sa ajungi prin Las Vegas (poate printr-un work & travel sau reusesti sa iti programezi o excursie nebuna in SUA) si vrei sa petreci o seara intr-unul dintre cele mai nebune cluburi de acolo, atunci probabil ca o sa auzi de XS. E o combinatie ciudata intre DJ exclusivisti si petreceri nebune usor-comerciale, dar probabil ca nu te-ar deranja o experienta de luxury american party!

(c) Karl Larson

Good luck!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register