[UPDATES] CUANTUNE – Reflections

Intr-o lume dominata de radio si muzica de consum, e placut sa descoperi ca inca se face muzica pentru suflet.

 

Am momente cand ascult cele mai odioase drujbe la un volum nesimtit, momente cand ascult cel mai underground hip-hop si momente cand nu ascult muzica. Momente care devin cateodata saptamani. Dupa momentele astea primesti un link cu o piesa si esti gata sa reintri in joc.

 

 

Se pare ca si CUANTUNE a avut un “radio silence”, moment de respiro, timp investit in studio, care s-a sfarsit cu un album nou. Oricum l-as denumi, inseamna sfarsitul unui capitol si inceputul altuia. S-ar putea sa fie capitolul meu preferat, “Reflections”. Asa se numeste si e promovat de piesa cu acelasi nume. Videoclipul e facut “in house”, simplu cu o coloristica foarte tare, se potriveste perfect cu vibe-ul general al piesei.

 

Ca si anul trecut, o sa ii gasesti pe la mai toate festivalurile de la noi, trebuie doar sa ii cauti prin line-up-uri si sa-ti pui reminder. Nu ca ar fi asa usor de uitat, dar traim intr-o lume nebuna, nebuna.

 

Stiu ca iti doresti asta de mult asa ca o sa te invat o smecherie: https://listenonrepeat.com, o sa-mi multumesti mai tarziu.

 

 

——————————–

Web: www.cuantune.ro
Facebook: facebook.com/cuantune
Twitter: twitter.com/cuantune
YouTube: youtube.com/Cuantune
MySpace: myspace.com/cuantune
ReverbNation: reverbnation.com/Cuantune
Last.fm: last.fm/music/Cuantune

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register