[UPDATES] Cum ajungi DJ la o varsta frageda

Da, nu e usor sa devii DJ. Da, trebuie sa muncesti mult si sa ai si putin noroc. Dar nu e imposibil si avem cateva exemple de tineri DJi care au reusit sa atinga culmile succesului la varste super fragede. Poate par cazuri izolate, insa niciunul dintre ei nu a reusit treaba asta peste noapte. Asa cum spuneam, un mix intre puterea universului de a aseza lucrurile intr-un anume fel si munca pe care o depui pentru a te afirma, par sa fie reteta succesului.

 

NICOLAS JAAR

Artistul care a cucerit inimile tuturor prin stilul lui foarte experiemntal si-a inceput cariera la doar 21 de ani, prin lansarea albumului Space is Only Noise, un album care s-a vandut in aproximativ 20.000 de copii in intreaga Europa. Site-uri precum Resident Advisor sau Pitchfork au plasat albumul ca fiind unul dintre cele mai bune albume de muzica electronica. Nicolas Jaar si-a lansat chiar si propriul label care combina arta cu muzica si tehnologia: Other People. 

 

 

 

THE MARTINEZ BROTHERS

La doar 17 (Chris) si 20 (Steve) de ani, The Martinez Brothers au luat cu asalt scena muzicii electronice din State si pana in Europa prin remix-ul lor Green Velvet’s “Bigger Than Prince” care i-a propulsat direct in cluburile din Ibiza, iar mai tarziu ca headlineri in cadrul unor festivaluri precum Sonar si evenimente precum Boiler Room. Fratii Martinez sunt unii dintre cei mai apreciat tineri din industrie care au reusit sa isi construiasca un sound cat mai nebun si ritmat care ridica pe oricine de pe scaun.

 

 

MARTIN GARRIX

La 14 ani punea muzica la balurile din liceul lui, iar in 2013 a lansat Animals, melodie care l-a propulsat direct in Billboard Hot 100. EDM-ul este unul dintre cele mai ascultate genuri muzicale, luand cu asalt cluburi si festivaluri din intreaga lume. Garrix a pus muzica festivaluri precum Ultra sau Tomorrowland, chiar si la Untold si a colaborat cu unii dintre cei mai tari tineri artisti, printre care si Dua Lipa sau Khalid.

 

 

DISCLOSURE

Help me loose my mind! Dar inainte de asta, cand baietii aveau 18 si respectiv 21 de ani, track-ul lor Latch a ajuns pe locul 11 in top-ul UK, realizat in colaborare cu Sam Smith. Cei doi frati au crescut cu instrumente precum bas, pian sau chitara si au declarat ca principalele influente muzicale au venit din subgenurile Chicago House si Detroit Techno. Woop, woop!

 

Oricum ar fi, cei 4 artisti pe care i-am ales sunt cei care au adus un sound fresh in cadrul subgenurilor muzicale pe care le-au abordat si continua sa o faca. Boom!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register