[UPDATES] Cum alegi cele mai misto petreceri sau festivaluri?

 

Probabil ca abia ce te-ai intors la birou si te-ai apucat de treaba, dar cu siguranta gandul inca iti sta la petrecere. In ciuda faptului ca sezonul rece o sa se prelungeasca mai mult decat probabil ca ne asteptam, nu putem sa nu ne gandim la petrecerile si festivalurile care vor incepe odata cu vestirea primaverii. Fie ca alegi sa mergi la evenimente locale sau din afara tarii, sunt anumite criterii de care trebuie sa tii cont daca vrei sa nimeresti pe ringul de dans care ti se potriveste. De foarte multe ori, anumite petreceri ajung sa fie criticate doar pentru ca publicul nu era pe acelasi vibe cu ce se intampla acolo. But it’s like a first date!

 

Nu uita ca in primul rand o petrecere sau un festival sunt definite de line-up. Este chiar un lucru esential. Daca nu stii DJii din line-up, atunci dai cu search pe seturile lor. Da, seturi, nu productiile muzicale. Nu iti poti da seama de ceea ce poate un artist sa dea intr-un set daca asculti o melodie facuta de el, pentru ca sunt doua lucruri total diferite. In plus, exista foarte mari sanse ca acel artist sa fie un mai bun producator decat DJ sau invers. In orice caz, asculta seturile si vei afla daca selectia lui muzicala se potriveste cu gusturile tale.

 

In al doilea rand, putin research nu strica niciodata. De la video-uri, la pareri si la poze. Toate aceste lucruri reprezinta modalitatile prin care poti afla daca acel eveniment este sau nu pentru tine. Totodata, nu uita ca mediul online este unul dintre cele mai puternice tool-uri din ziua de azi, asa ca cere sfaturi si fa research fara griji. Nu tine totul de locatie, de o comunicare frumoasa si de sistemul de sonorizare. Sunt multe elemente importante de care trebuie sa tii cont, iar oricat de superficial ti s-ar parea.

 

Incearca sa faci o selectie cat mai buna, asta pentru ca sunt foarte multi DJi care ar aprecia mai tare daca ai sti catre ce public se adreseaza, fara sa te afli acolo in fata lor si sa nu dansezi pentru ca nu e pe vibe-ul tau. In acelasi timp, e sansa ta sa explorezi mai mult anul asta, iar cateva ore dedicate unei astfel de selectii iti poate face cunostinta cu concepte noi, artisti noi si crowd-uri diferite. So, c’mon, what you gotta lose?

 

Noi abia asteptam sa ne distram si in 2019 alaturi de Neversea, Electric Castle, Afterhills, Untold, Awake, Color, Cabal, Control Club, Kristal Club, Database.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register