[UPDATES] Cum sa fii un DJ super tare la nunta prietenilor tai

E o mare onoare sa te roage prietenii tai sa pui muzica la nunta lor, in special atunci cand nu esti un DJ profesionist. Ei, evident, cred mult despre tine, iar tu nu poti sa ii dezamagesti. Sa fii DJ la o nunta nu e usor. Ai toate categoriile de varste, cu cele mai diverse gusturi muzicale si oricat ti-ar placea tie sa-l pui pe Diplo sau Bruno Mars nu poti sa o duci asa toata nunta. Asa ca te invatam noi cum tre’ sa procedezi:

 

Fii deschis

Oricat de bine te pregatesti inainte, e important sa fii deschis si flexibil pentru ca mereu vor fi decalari de program sau ceva care nu merge. O priza, un calculator, o lumina, you know the drill. Ideea e ca trebuie sa fii atent si sa ai mintea deschisa la tot ce se intampla in seara aia si sa incerci sa te adaptezi.

 

Fii atent la participanti

Ti-ai facut un playlist de acasa. Cam stii ce piesa urmeaza dupa alta, dar pare ca reactia invitatilor nu e aia la care te astepti. Inghite in sec o data, da doi Dumnezei si adapteaza-te. Fii atent care sunt genurile la care lumea se ridica de pe scaun si danseaza, fii atent cand vine mancarea si pune ceva mai mellow ca sa nu le bubuie basul in burta. Stai geana pe ei si incearca sa-i simti. Iar daca nimic nu merge, baga o populara. La nunta merge mereu.

Nu e vorba despre tine

Sigur, poate toata viata ti-ai dorit sa fii DJ la o petrecere si acum in sfarsit se intampla. Iti vine sa pui in aplicare toate repetitiile alea pe care le faceai acasa cand iti imaginai ca esti cel mai tare DJ din lume. Opreste-te! Nunta prietenilor e nunta prietenilor tai si treaba ta e sa-i faci pe ei si pe invitati sa se simta cel mai bine. Cu alte cuvinte, vezi-ti de treaba si impaca-te cu gandul ca o sa te duci acasa la tine unde poti sa fii in continuare cel mai tare DJ.

Pregateste-te de acasa cu un playlist mare de tot

Gandeste-te la nuntile la care ai mai fost. Ce ti-a placut, ce nu ti-a placut si incearca sa pui in aplicare in playlistul tau. Ideea e ca trebuie sa vii acolo cu o lista mare si lunga cu toate genurile de muzica posibile pentru ca nu stii niciodata la ce o sa reactioneze lumea si atunci trebuie sa fii pregatit. Nu vrea nimeni sa asculte la o nunta muzica de pe Youtube, corect?

 

Cand vine vorba de a fi DJ pentru prima data  la o nunta, less is more. Tine cont de sfaturile de mai sus si distreaza-te. Si mai ales, fa mireasa sa danseze, ca sa fie toata lumea fericita.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register