[UPDATES] Cum sa-i faci pe prietenii tai sa asculte muzica electronica

Sa presupunem ca esti DJ. Sau nu. Dai o petrecere cu muzica ta electronica preferata si reactiile pe care le primesti de la prietenii tai nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Stramba din nas, bat din picior si au o fata de parca ar prefera sa stea la coada la paine. Faza e ca nu poti sa renunti nici la muzica, nici la prieteni, asa ca tot ce poti sa faci este sa incerci sa ii faci sa se indragosteasca si ei de muzica electronica. Uite cum:

Incepe cu single-uri, nu mix-uri

Pentru neinitiati e foarte greu sa stea sa asculte un mix care are cel putin o ora. Ii deruteaza si le face sa isi piarda rabdarea. Incepe usor cu niste single-uri din alea misto care sunt mai cunoscute. O sa-i faca mai curiosi si insetati de mai mult.

 

Vezi ce genuri le plac

Muzica electronica are o gramada de subgenuri si nu exista sa nu fie unul pentru fiecare din prietenii tai. Pune-ti mintea la contributie si gaseste sound-uri, vibe-uri si instrumente care sa fie asemanatoare celor care le plac prietenilor tai.

 

Cheama-i la un concert. Bun.

Energia de la un concert nu se compara cu nimic altceva. Nu ai cum sa fii acolo si sa nu iti placa, indiferent daca esti into the music or not. Untold ar fi festivalul la care sigur si tu si prietenii tai o sa va distrati maxim.

Nu uita ca muzica e despre making memories

Cand share-uiesti muzica cu cineva se face acolo o conexiune. Nu ai cum sa nu fii de acord cu treaba asta si nu degeaba ii dai muzica pe Mess fetei de care iti place. Muzica ascultata la unison e mai misto pentru ca e ca mirosul. Cand o sa auzi piesa aia o sa iti aduci aminte instant de un anumit moment petrecut cu prietenii tai.

 

Deci ce zici? Faci o incercare cu prietenii tai si ne zici daca am dat-o bine sau nu?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register