[UPDATES] Cum sa te vindeci dupa festival si de ce trebuie sa o faci

Pentru unii, abia a inceput dimineata, dar pentru altii, probabil ca mai dureaza cateva zile. Dar e ok, exista viata dupa festival si stim cu totii treaba asta. Subiectul principal de discutii de zilele trecute a fost bineinteles, Sunwaves, iar una dintre cele mai asteptate petreceri a fost cea de afterparty. After the Sunwaves, comes the rainbow. Si trebuie sa te incarci cu putina energie, sa ai o selectie de muzica adecvata pentru orele de birou sau orele de relaxare la soare, sa te recuperezi si sa te apuci de planificat urmatorul festival. Da, probabil ca si tu esti in drum spre casa si te gandesti ca nu o sa mai fi la fel. Experienta unui festival poate sa te schimbe foarte mult, asa ca vrem sa iti dam cateva sfaturi de tip surviving-kit care sa te ajute vara asta.

 

Prepare yourself, summer is coming.

 

Festivalul este locul ala unde te vezi cu oameni noi si ai ocazia sa te intalnesti cu prieteni din toate colturile lumii. Muzica creeaza atmosfera si ajungi sa pierzi notiunea timpului. Cu totii am trecut prin asta. E super misto senzatia, pentru ca pare ca timpul se opreste in loc. Insa, ce vine dupa, nu mai e chiar atat de placut. Pret de cateva zile traiesti la maxim cu senzatia aia de libertate, dar si libertatea are un pret. Cu toate ca nu iti pare atat de important, sanatatea fizica si psihica poate fi puternic afectata. E super important sa stii cand sa te opresti si cum sa te recuperezi. De cate ori nu ai simtit nevoia sa dormi zile in sir, sa bei si mai multa apa, sa nu mai asculti muzica pentru ca efectiv, nu mai aveai aceleasi capacitati de a o intelege?

 

 

Ia-ti cateva ore in care sa asculti muzica chill, citeste o carte sau dormi (dar nu excesiv). Ce e mult strica. Hidrateaza-te si incearca sa ai un regim alimentar cat mai ok. Have fun, dar nu la alte petreceri. Iesi afara si incearca activitati noi in outdoor. Ia-o ca pe o perioada de retreat si rasfa-te putin. Fa yoga, alearga si mediteaza.

Probabil ca te gandesti ca esti tanar, ca poti duce toata oboseala si ca nu ai de ce faci toate lucrurile astea. Insa 4 zile de festival nu sunt chiar atat de blande cu tine daca excluzi toata partea fun. In plus, te poti pregati ca in asa fel incat pe viitor, sa ai un program mai ok la festival. Muzica nu dispare, dar energia da.

Ai tot timpul din lume sa mergi la cate festivaluri iti doresti, asa ca fa o pauza, vindeca-ti ranile si ne vedem la urmatorul eveniment.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register