[UPDATES] Cum se aude muzica din backstage?

Depinde de monitoare. Dar cred ca daca ar fi sa dam cu vot, toata lumea ar zice ca nu se aude bine. Asta ar putea fi una dintre cele mai mari dezbateri de la noi, asa in comunitate – crezi ca se aude mai bine din backstage? Pai, nu prea. Si cum incepe perioada de petreceri indoor, hai sa discutam si despre asta.

Sistemul de sonorizare din majoritatea cluburilor din Bucuresti este beton – adica, auzi beat-urile cat nu iti mai stea picioarele si inaltele te poarta in fiecare poveste din setul DJului. In plus, muzica sigur o sa fie mai buna cand DJul o sa vada ce crowd misto are in fata, cum toata lumea asteapta acel drop care sa ii zguduie. Asa ca, daca iti doresti super mult sa mergi in backstage, nu e cu nimic diferit – ba chiar s-ar putea sa nu mai ai chef sa mai dansezi pentru ca nu simti vibratiile la fel de bine.

Povesteam acum ceva timp de o intamplare de la Mioritmic – tINI punea muzica la un moment dat in fata nimanui si eram 20 de muste in backstage. Ne-am mutat toti in fata, am mai adus niste prieteni si femeia a luat-o razna. In sensul bun. Alt moment misto a fost la Dakini, la Giuliano Lomonte – toata lumea era in fata. Maxim 2-3 persoane in backstage, dar ceva prieteni de-ai lui cred. Omul dansa cu noi si setul a fost efectiv orgasmic.

Nu-i mai fain-n backstage, nici cu monitoare bune. E mai fain acolo in fata, unde se cuvine locul crowd-ului. Dance your #badass off! 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register