[UPDATES] Cum se pregateste JUST2 pentru finala Burn Residency. A Badass in Ibiza. Episodul 3

Episodul 3 din A BADASS IN IBIZA e aici si e gata sa va arate mai multe despre calatoria lui JUST2 catre finala Burn Residency unde ne va reprezenta tara in cea mai tare competitie de DJing din lume. Am scris mai multe despre asta aici si aici.

 

Dupa ce a participat in mai la International Music Summit, in Ibiza, JUST2 a intrat in viteza a 5-a si a tinut-o din set in set, asa ca a trebuit sa il intrebam mai multe despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost ales pentru Burn Residency

 

Povesteste-ne despre experienta de la Kappa Festival. Cum te-ai simtit acolo?

Kappa Futur Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, o experienta de neuitat pentru orice consumator de muzica electronica. Pentru mine, sa fac parte din line-up, alaturi de artisti ca Seth Troxler, Marco Carola, Jamie Jones a fost ceva maret, un vis devenit realitate.

Cum a fost in studio-ul lui Luciano?

Asa cum toti il cunoastem, Luciano a fost cu zambetul pe buze pe tot parcursul sesiunii de studio. 25 de minute alaturi de el mi-au fost de-ajuns sa realizez ce inseamna sa investesti atat timp cat si bani in ceea ce iti place. I-am spus: “daca as avea asa ceva, nu as mai iesi din casa cativa ani buni”.

Cum te pregatesti pentru finala Burn Residency?

Finala BURN Residency este obiectivul meu principal. Ma pregatesc intens pentru asta, atat pe plan muzical (selectie, productie) cat si pe plan moral, spunandu-mi mereu “o sa castig”. Sunt sigur ca oamenii ce-mi vor fi alaturi pe The Ark Cruise vor avea un impact masiv asupra mea.

 

Da, pentru JUST2 se anunta o vara plina de experiente. Dupa ce a avut ocazia sa viziteze studioul lui Luciano si sa lucreze cot la cot cu el, a venit momentul sa aiba echipamentele de pus si produs muzica, chiar la el acasa, dar mai bine te lasam sa afli mai multe direct, de la sursa:

 

Ah, si ca sa facem treaba, treaba si pentru ca vrem sa-l sustinem pe JUST2 cu toate resursele noastre, pe 12 august am pregatit un super-mega party la Food Circus Bucharest unde al nostru DJ va fi cap de afis.

 

Daca vrei sa afli mai multe despre JUST2 si calatoria lui intra pe www.burn.com si pe www.badassdj.ro, da cu like si share si spread the word!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register